مطالعه پارامترهای نسبت کمیت- شدت (Q/I) پتاسیم خاک های آهکی مناطق خشک و نیمه خشک استان های اصفهان و چهارمحال و بختیاری


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه پارامترهای نسبت کمیت- شدت (Q/I) پتاسیم خاک های آهکی مناطق خشک و نیمه خشک استان های اصفهان و چهارمحال و بختیاری دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه پارامترهای نسبت کمیت- شدت (Q/I) پتاسیم خاک های آهکی مناطق خشک و نیمه خشک استان های اصفهان و چهارمحال و بختیاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه پارامترهای نسبت کمیت- شدت (Q/I) پتاسیم خاک های آهکی مناطق خشک و نیمه خشک استان های اصفهان و چهارمحال و بختیاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه پارامترهای نسبت کمیت- شدت (Q/I) پتاسیم خاک های آهکی مناطق خشک و نیمه خشک استان های اصفهان و چهارمحال و بختیاری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آب و خاک (علوم و صنایع کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۶

یکی از روش های تعیین وضعیت پتاسیم در خاک و مدیریت مصرف کود، استفاده از منحنی های کمیت-شدت (Q/I) و پارامترهای آن است. این مطالعه به منظور تعیین و مقایسه پارامترهای Q/I پتاسیم در خاک های دشت مبارکه و دشت شهرکرد به ترتیب، در استان های اصفهان و چهارمحال و بختیاری انجام شد. منحنی های Q/I به دست آمده، شکل معمول گزارش شده در منابع را نشان دادند، اما از نظر پارامترهای Q/I تفاوت هایی بین خاک ها وجود داشت که نشان دهنده وضعیت متفاوت خاک ها از نظر حاصلخیزی پتاسیم است. نتایج پارامترهای Q/I نشان داد که در افق های سطحی (افق A) خاک های دشت مبارکه و دشت شهرکرد نسبت فعالیت پتاسیم در حال تعادل (AR0) به ترتیب در دامنه ۰.۰۱۴ تا ۰.۰۶۴ و ۰.۰۱۷ تا (mmol.l-1)0.5 0.081، پتاسیم به آسانی قابل تبادل (DK0) به ترتیب در دامنه ۰.۲۶ تا ۰.۸۷ و ۰.۵۶ تا ۴.۰۵ mmol.kg-1، پتاسیم به سختی قابل تبادل (KX) به ترتیب در دامنه ۱.۵۷ تا ۱.۷۳ و ۳.۶۹ تا ۵.۲۵ mmol.kg-1 و ظرفیت بافری بالقوه پتاسیم (PBCK) به ترتیب در دامنه ۱۳.۶ تا ۲۶.۱۵ و ۳۰.۹۷ تا ۴۹.۹۶ [mmol.kg-1/(mmol.L-1)0.5] بود. مطالعه همبستگی بین پارامترهای Q/I و ویژگی های خاک، حاکی از همبستگی معنی دار بین PBCK و CEC در خاک های مبارکه (r=0.86) و عدم همبستگی در خاک های شهرکرد می باشد. همبستگی معنی دار بین AR0 با پتاسیم تبادلی در خاک مبارکه (r=-0.64) و در خاک شهرکرد (r=-0.68) و نیز بین DK0 و مقدار پتاسیم تبادلی (r=0.86 در خاک مبارکه و r=0.83 در خاک شهرکرد) مشاهده شد.

کلید واژه: پتاسیم، منحنی کمیت-شدت، ظرفیت بافری بالقوه پتاسیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.