تعیین پراکنش، تراکم جمعیت و شدت بیماری زایی گونه های فیتوفتورای عامل پوسیدگی ریشه، طوقه و میوه مرکبات در استان مازندران


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین پراکنش، تراکم جمعیت و شدت بیماری زایی گونه های فیتوفتورای عامل پوسیدگی ریشه، طوقه و میوه مرکبات در استان مازندران دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین پراکنش، تراکم جمعیت و شدت بیماری زایی گونه های فیتوفتورای عامل پوسیدگی ریشه، طوقه و میوه مرکبات در استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین پراکنش، تراکم جمعیت و شدت بیماری زایی گونه های فیتوفتورای عامل پوسیدگی ریشه، طوقه و میوه مرکبات در استان مازندران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین پراکنش، تراکم جمعیت و شدت بیماری زایی گونه های فیتوفتورای عامل پوسیدگی ریشه، طوقه و میوه مرکبات در استان مازندران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بیماریهای گیاهی

تعداد صفحات :۲۰

گونه های ‏P. citrophthora و P. nicotianae از خاک و بافت های آلوده مرکبات جداسازی، خالص سازی و شناسایی شده، نقشه پراکنش آنها در استان مازندران تهیه شد. میانگین تراکم جمعیت دو گونه بر اساس زادمایه در گرم خاک محاسبه شد. در %۸۲.۸ از باغات نمونه برداری شده گونه P. citrophthora و در %۸۵.۹ از آنها گونه P. nicotianae ردیابی شد. %۱۷ از باغات کل استان هر دو گونه، %۳۲.۸ باغات گونه P. citrophthora و %۳۹ از آنها گونه P. nicotianae را با تراکمی بالاتر از ۱۰ زادمایه در هر گرم خاک دارا بودند. میانگین تراکم جمعیت P. citrophthora و P. nicotianae برای کل باغات نمونه برداری شده استان به ترتیب ۱۳.۰۸ و ۱۱.۳۰ زادمایه در هر گرم خاک تعیین شد. بیماری زایی ده جدایه از گونه های P. citrophthora و P. nicotianae روی ریشه گیاهچه های دوازده ماهه سیترنج، سیتروملو، پرتقال شهسوار و لیموشیرین بررسی شد. تجزیه و تحلیل داده های مربوط به وزن تر ساقه و ریشه و شاخص بیماری در سیترنج عمدتا سه گروه را شامل شاهد، جدایه های P. nicotianae و جدایه های ‏ P. citrophthoraمتمایز کرد که گروه اخیر مهاجم تر از گروه دوم بود. داده های مربوط به وزن تر ساقه و ریشه سیتروملو و پرتقال شهسوار گروه های آماری با تفاوت معنی دار بین جدایه های P. citrophthora و P. nicotianae متمایز نکردند. داده های مربوط به شاخص بیماری سیتروملو و پرتقال شهسوار به طور کامل جدایه های P. citrophthora و P. nicotianae را از هم جدا کردند؛ جدایه های P. citrophthora به طور معنی داری بیماری زاتر از جدایه های ‏ P. nicotianaeروی گیاهچه های سیتروملو و پرتقال شهسوار بودند. داده های مربوط به وزن تر ساقه و ریشه و شاخص بیماری لیموشیرین گروه های آماری با تفاوت معنی دار بین جدایه های P. citrophthora و P. nicotianae متمایز نکردند.

کلید واژه: سیترنج، سیتروملو، پرتقال شهسوار، لیموشیرین، P. citrophthora ،P. nicotianae

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.