تاثیر سیستم های مختلف تغذیه بر صفات کمی و کیفی گیاه دارویی رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill) تحت تاثیر تنش کم آبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سیستم های مختلف تغذیه بر صفات کمی و کیفی گیاه دارویی رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill) تحت تاثیر تنش کم آبی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سیستم های مختلف تغذیه بر صفات کمی و کیفی گیاه دارویی رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill) تحت تاثیر تنش کم آبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سیستم های مختلف تغذیه بر صفات کمی و کیفی گیاه دارویی رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill) تحت تاثیر تنش کم آبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سیستم های مختلف تغذیه بر صفات کمی و کیفی گیاه دارویی رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill) تحت تاثیر تنش کم آبی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۲۰

به منظور بررسی سیستم های مختلف تغذیه بر صفات کمی و کیفی گیاه دارویی رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill) در شرایط تنش رطوبتی، آزمایشی مزرعه ای در سال ۱۳۸۸ به صورت طرح کرت های خرد شده در قالب بلوک های کامل تصادفی در ۳ تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی تربیت مدرس واقع در پیکان شهر اجرا گردید. عامل اصلی شامل ۳ رژیم آبیاری (آبیاری پس از مصرف ۴۰% رطوبت قابل استفاده خاک (C1)، (به عنوان شاهد)، آبیاری پس از مصرف ۶۰% رطوبت قابل استفاده خاک (C2) و آبیاری پس از مصرف ۸۰% رطوبت قابل استفاده از خاک (C3)) و عامل فرعی شامل سیستم های مختلف تغذیه ای (۱۰ تن کود دامی، ۱۰ تن کمپوست مصرف شده قارچ، ۵ تن کمپوست مصرف شده قارچ همراه با ۵ تن کود دامی، ۹۰ کیلوگرم در هکتار و کود شیمیایی نیتروژنه) بود. در این بررسی نتایج نشان داد که اگرچه تنش کم آبی باعث افزایش درصد اسانس می شود، اما با این حال در اثر تنش کم آبی عملکرد دانه و عملکرد اسانس به شدت کاهش یافت. همچنین نتایج بیانگر معنی دار بودن اثر سیستم های مختلف تغذیه بر عملکرد دانه، عملکرد اسانس و میزان فنکون در سطح احتمال ۱% معنی دار گردید. مقایسه میانگین ها نشان داد که مصرف کمپوست مصرف شده قارچ در شرایط مطلوب آبیاری بیشترین عملکرد اسانس را به میزان ۳۸.۱ کیلوگرم در هکتار تولید کرد. این نتیجه با توجه به بیشتر بودن عملکرد دانه (۱۲۹۸.۸ کیلوگرم در هکتار) در همین تیمار مورد تایید قرار گرفت.

کلید واژه: رازیانه (.Foeniculum vulgare Mill)، سیستم های مختلف تغذیه، تنش کم آبی، درصد اسانس، عملکرد اسانس، آنتول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.