بررسی میزان و علل تاخیر در مراجعه بیماران مبتلا به انفارکتوس میو کارد حاد قلب به بیمارستان شهید بهشتی کاشان ۱۳۸۳


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان و علل تاخیر در مراجعه بیماران مبتلا به انفارکتوس میو کارد حاد قلب به بیمارستان شهید بهشتی کاشان ۱۳۸۳ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان و علل تاخیر در مراجعه بیماران مبتلا به انفارکتوس میو کارد حاد قلب به بیمارستان شهید بهشتی کاشان ۱۳۸۳  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان و علل تاخیر در مراجعه بیماران مبتلا به انفارکتوس میو کارد حاد قلب به بیمارستان شهید بهشتی کاشان ۱۳۸۳،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان و علل تاخیر در مراجعه بیماران مبتلا به انفارکتوس میو کارد حاد قلب به بیمارستان شهید بهشتی کاشان ۱۳۸۳ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیض

تعداد صفحات :۹

سابقه و هدف: با توجه به شیوع انفارکتوس میوکارد و اهمیت شناخت و تشخیص زودهنگام آن و این که عدم رسیدگی به موقع می تواند موجب عوارض ناگواری به ویژه دیس ریتمی های قلبی و یا در مراحل پیشرفته تر باعث مرگ شود، این مطالعه به منظور تعیین میزان تاخیر بیماران و علل تاخیر آنها در مبتلایان به انفارکتوس میوکارد بستری در بیمارستان شهید بهشتی کاشان سال ۱۳۸۲ انجام شد.مواد و روش ها: این مطالعه با طراحی مقطعی، بر روی ۲۰۰ بیمار مبتلا به انفارکتوس میوکارد صورت گرفت. اطلاعات مربوط به بیماران از قبیل سن و جنس، میزان درآمد، تحصیلات، سابقه بیماری قبلی، اولین محل مراجعه پس از درد، چگونگی انتقال به بیمارستان، محل و زمان شروع درد، علایم همراه و علل تاخیر در پرسشنامه ثبت گردید و افرادی که پس از شروع درد کمتر از دو ساعت مراجعه نمودند، مراجعه بهنگام، ۴-۲ ساعت تاخیر جزیی، ۸-۴ ساعت تاخیر متوسط و بیشتر از ۸ ساعت، تاخیر اطلاق گردید. وضعیت اقتصادی بر اساس حقوق ماهانه، داشتن ماشین، مستاجر بودن و میزان درآمد تعیین شد و داده ها با کمک شاخص های آماری توصیف و با آزمون c2, OR, CI مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.نتایج: از ۲۰۰ بیمار مورد مطالعه، ۱۳۸ نفر (۶۹ درصد) مرد بودند. ۱۳۱ نفر (۶۵.۵ درصد) با تاخیر مراجعه کرده بودند که بیشترین تاخیر طولانی مربوط به زنان بود (۴۷ نفر معادل ۷۵.۸ درصد). افزایش سن باعث طولانی شدن زمان تاخیر به خصوص در گروه سنی ۶۰-۴۵ سال شده بود (p 0.0008) نفر (۴۵.۱ درصد) و بیماران با تحصیلات پایین ۷۳ نفر ۷۴.۵ درصد، میزان درآمد پایین ۳۴ نفر ۷۹.۱ درصد، نسبت به دیگران تاخیر بیشتری نشان دادند (۰.۰۱ (p 154 نفر (۷۷ درصد) بیمار قبل از رسیدن به بیمارستان ابتدا به پزشک عمومی مراجعه کردند. فقط ۴۶ نفر (۲۳ درصد) مستقیما به بیمارستان مراجعه کرده بودند که از ۱۵۴ نفر، ۸۹ درصد (۱۳۷ نفر) تاخیر طولانی بیش از ۸ ساعت) داشتند. همچنین ۱۴.۵ درصد از بیماران برای انتقال به بیمارستان از اورژانس ۱۱۵ کمک خواسته بودند p 0.0254)). علاوه بر این وجود علایمی مثل تهوع، استفراغ، تنگی نفس و سردرد همراه درد قلبی داشتند باعث شده بود که حدود ۸۸.۴ درصد از بیماران مراجعه بهنگام به بیمارستان داشته باشند و بیمارانی که در هنگام بروز علایم قلبی در داخل شهر بودند مراجعه بهنگام بستری نسبت به بیمارانی که خارج از شهر بودند داشتند. (۶۰.۷ درصد) شروع درد قلبی در طول شب باعث تاخیر طولانی بیشتری در بیماران شده بود (۵۲.۴ درصد) و بالاخره شایع ترین علت تاخیر در بیماران به ترتیب انتظار بهبودی خود به خودی (۵۰ درصد)، نسبت دادن درد به علل غیر قلبی و اهمیت ندادن به درد بوده که این یافته در مردان شایع تر از زنان بوده است (۵۶.۲ درصد).نتیجه گیری: با توجه به تاخیر بیش از نیمی از مبتلایان به انفارکتوس میوکارد با علل انتظار بهبود خود به خودی، نسبت دادن بیماری به علل غیر قلبی و کاهش اطلاعات آموزشی و اهمیت مراجعه به موقع آنها، توجه بیشتر به تاخیر قبل از بیمارستان و عوامل مرتبط با آن به ویژه دادن آگاهی از علایم، لزوم مراجعه به موقع، روند مراجعه و انتقال بیماران را در مبتلایان نشان می دهد.

کلید واژه: واژگان کلیدی: میزان تاخیر، علل تاخیر، انفارکتوس میوکارد، تاخیر قبل از بیمارستان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.