تغییرات کیفیت علوفه هفت گونه از پهن برگان علفی و گندمیان در مراحل فنولوژی (مطالعه موردی: مراتع اسدلی و سیساب شهرستان بجنورد)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تغییرات کیفیت علوفه هفت گونه از پهن برگان علفی و گندمیان در مراحل فنولوژی (مطالعه موردی: مراتع اسدلی و سیساب شهرستان بجنورد) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تغییرات کیفیت علوفه هفت گونه از پهن برگان علفی و گندمیان در مراحل فنولوژی (مطالعه موردی: مراتع اسدلی و سیساب شهرستان بجنورد) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات کیفیت علوفه هفت گونه از پهن برگان علفی و گندمیان در مراحل فنولوژی (مطالعه موردی: مراتع اسدلی و سیساب شهرستان بجنورد)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تغییرات کیفیت علوفه هفت گونه از پهن برگان علفی و گندمیان در مراحل فنولوژی (مطالعه موردی: مراتع اسدلی و سیساب شهرستان بجنورد) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مرتع
تعداد صفحات :۱۰
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: کیفیت علوفه، مراحل فنولوژیک، اسدلی، سیساب، بجنورد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.