شناسایی، جداسازی، تخلیص و بررسی طیف اثر باکتریوسین های چند سویه لاکتوباسیلوس بومی جدا شده از محصولات لبنی ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 شناسایی، جداسازی، تخلیص و بررسی طیف اثر باکتریوسین های چند سویه لاکتوباسیلوس بومی جدا شده از محصولات لبنی ایران دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد شناسایی، جداسازی، تخلیص و بررسی طیف اثر باکتریوسین های چند سویه لاکتوباسیلوس بومی جدا شده از محصولات لبنی ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی شناسایی، جداسازی، تخلیص و بررسی طیف اثر باکتریوسین های چند سویه لاکتوباسیلوس بومی جدا شده از محصولات لبنی ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن شناسایی، جداسازی، تخلیص و بررسی طیف اثر باکتریوسین های چند سویه لاکتوباسیلوس بومی جدا شده از محصولات لبنی ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت مواد غذایی

تعداد صفحات :۲۰

در این مطالعه سویه های لاکتوباسیل جدا شده از فرآورده های شیری سنتی ایرانی که برای تولید باکتریوسین بر علیه ۸ سویه استاندارد باکتری گرم مثبت، گرم منفی و مخمر با روش انتشاری غربالگری شدند. تعداد ۸سویه لاکتوباسیل بومی که از نظر تولید مناسب تشخیص داده شدند، انتخاب و از بین آنها ۲ سویه جهت مطالعه بیشتر در نظر گرفته شدند. باکتریوسین های تولید شده توسط ۲ سویه فوق الذکر با استفاده از رسوب دهی با ایزوپروپانول و آمونیوم سولفات و سپس دیالیز و کروماتوگرافی تخلیص گردید. آزمایش ژل الکتروفوز وجود باکتریوسین هایی با وزن مولکولی ۴۵ تا ۶۶.۲ کیلودالتون را در این سویه ها مشخص نمود. نتایج حاصله نشان داد سویه های جدا شده بومی قادر به تولید مواد باکتریوسینی هستند که به میزان بیشتر علیه میکروکوکوس لوتئوس (Micrococcus luteus PTCC1169)، استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس Staphylococcus epidermidis) PTCC1435) و باسیلوس سرئوس ( Bacillus cereus PTCC1247) و به مقدار کمتر بر روی لیستریا منوسیتوژنز Listeria monocytogenes PTCC (1301) موثر می باشند. در بین میکروارگانیسم های شاخص، میکروکوکوس لوتئوس به عنوان حساسترین باکتری و کاندیدا البیکنس (Candid albicans PTCC5027) به عنوان مقاوم ترین ارگانیسم شناخته شدند. این مطالعه نشان داد، باکتریوسین های تولید شده توسط این لاکتوباسیل ها قادر به مهار طیف وسیعی از میکروارگانیسم های بیماری زای موجود در مواد غذایی می باشند و می توانند به عنوان نگه دارنده های بیولوژیک در فرآورده های غذایی مورد استفاده قرار گیرند.

کلید واژه: لاکتوباسیلوس، باکتریوسین، محافظت کننده، فرآورد ه های غذایی، نیسین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.