مقاله عفونت هلیکوباکترپیلوری در روند ازمان پورپورای ترومبوسیتوپنیک ایمیون
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله عفونت هلیکوباکترپیلوری در روند ازمان پورپورای ترومبوسیتوپنیک ایمیون دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله عفونت هلیکوباکترپیلوری در روند ازمان پورپورای ترومبوسیتوپنیک ایمیون کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله عفونت هلیکوباکترپیلوری در روند ازمان پورپورای ترومبوسیتوپنیک ایمیون،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله عفونت هلیکوباکترپیلوری در روند ازمان پورپورای ترومبوسیتوپنیک ایمیون :
مقاله عفونت هلیکوباکترپیلوری در روند ازمان پورپورای ترومبوسیتوپنیک ایمیون که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در فصلنامه پژوهشی خون از صفحه ۸۵ تا ۹۳ منتشر شده است.
نام: عفونت هلیکوباکترپیلوری در روند ازمان پورپورای ترومبوسیتوپنیک ایمیون
این مقاله دارای ۹ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله پورپورای ترومبوسیتوپنیک ایمیون
مقاله هلیکوباکتر پیلوری
مقاله بیماری های اتوایمیون
چکیده و خلاصهای از مقاله:
سابقه و هدف: اخیرا نقش هلیکوباکترپیلوری در پاتوژنز بیماری های اتوایمیون، از جمله پورپورای ترومبوسیتوپنیک ایمیون (ITP) پذیرفته شده است. با توجه به مزمن شدن بیماری در ۹۰% موارد، یافتن راه کاری در جهت کاهش این میزان بسیار مهم می باشد. لذا هدف از این مطالعه، یافتن رابطه بین میزان مزمن شدن بیماری و عفونت هلیکوباکترپیلوری بود.
مواد و روش ها: در یک مطالعه تحلیلی-کوهورت، ۱۲ بیمارITP حاد، دارای آزمایش تنفسی اوره مثبت و ۱۲ بیمار دارای نتیجه منفی بالای ۱۴ سال، به روش سرشماری وارد مطالعه شدند. کلیه بیماران تحت درمان با کورتیکواستروئید قرار گرفتند. بررسی عفونت با هلیکوباکترپیلوری در تمام بیماران با آزمایش تنفسی اوره انجام شد و به دو گروه آلوده و غیر آلوده تقسیم شدند. اطلاعات جمع آوری شده، با استفاده از آزمون های مجذور کای و تی مستقل و نرم افزار SPSS 11.5مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.
یافته ها: اختلاف آماری معناداری بین میانگین سن و توزیع جنسی بیماران آلوده و غیر آلوده به عفونت هلیکوباکترپیلوری وجود نداشت. میانگین تعداد پلاکت بیماران آلوده و غیر آلوده در بدو ورود به مطالعه به ترتیب ۷۳±۵۳×۱۰۳/mL و ۶۴±۳۳×۱۰۳/mL بود. در پایان ماه ششم، اختلاف آماری معناداری بین میانگین تعداد پلاکت بیماران آلوده و غیر آلوده مشاهده نشد.
نتیجه گیری: علی رغم بالاتر بودن روند ازمان ITP در افراد آلوده، این افزایش از نظر آماری معنی دار نبود. لذا در این مطالعه یافته ای دال بر ارتباط بین عفونت هلیکوباکترپیلوری با روند ازمان ITP پیدا نشد. انجام مطالعه بر روی تعداد بیشتری از بیماران و پی گیری طولانی تر آنان توصیه می شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.