مقاله واکنش پانزده رقم و لاین پیشرفته گندم آبی به تریپس (.Haplothrips tritici K)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله واکنش پانزده رقم و لاین پیشرفته گندم آبی به تریپس (.Haplothrips tritici K) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واکنش پانزده رقم و لاین پیشرفته گندم آبی به تریپس (.Haplothrips tritici K)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکنش پانزده رقم و لاین پیشرفته گندم آبی به تریپس (.Haplothrips tritici K)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واکنش پانزده رقم و لاین پیشرفته گندم آبی به تریپس (.Haplothrips tritici K) :

مقاله واکنش پانزده رقم و لاین پیشرفته گندم آبی به تریپس (.Haplothrips tritici K) که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر) از صفحه ۲۱۹ تا ۲۳۱ منتشر شده است.
نام: واکنش پانزده رقم و لاین پیشرفته گندم آبی به تریپس (.Haplothrips tritici K)
این مقاله دارای ۱۳ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله گندم
مقاله تریپس گندم
مقاله واکنش ارقام
مقاله عملکرد دانه
مقاله وزن هزار دانه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
تریپس گندمHaplothrips tririci K. (Thysanoptera, Phlaethripidae) یکی از آفات گندم است که یکی از روش های پیشنهاد شده برای مبارزه با آن استفاده از ارقام مقاوم است. در تحقیقی که طی دو سال زراعی ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۱ در استان اصفهان (منطقه گلپایگان) اجرا شد، واکنش پانزده رقم و لاین پیشرفته گندم نسبت به تریپس گندم ارزیابی شد. ارقام و لاین ها در دو قطعه زمین مجزا و در هر قطعه در قالب طرح آماری بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار کاشته شدند. یکی از قطعات تا پایان فصل چهار مرتبه با سم فنیتروتیون سم پاشی و قطعه دیگر همزمان آب پاشی شد. نمونه برداری از تریپس های بالغ در مرحله گلدهی نمونه برداری از پوره ها در مراحل شیری و خمیری شدن دانه ها در هر کرت انجام شد. در زمان برداشت عملکرد دانه هر کرت و وزن هزار دانه در قطعه های سمپاشی شده وسمپاشی نشده نیز تعیین شد. تجزیه واریانس مرکب دو ساله برای قطعات سمپاشی نشده نشان داد که بین ارقام از نظر جمعیت حشره بالغ اختلاف معنی دار وجود ندارد اما از نظر جمعیت پوره ها بین آن ها اختلاف معنی دار وجود داشت. رقم های شتردندان و روشن به ترتیب با ۸۶۹ و ۸۷۳ پوره در سنبله کمترین و لاینM-78-20 و رقم برکت به ترتیب با ۲۰۹ و ۱۹۷۱ پوره در سنبله بیشترین جمعیت پوره را داشتند. رقم برکت با وجود آلودگی بالا به پوره، کمترین درصد کاهش عملکرددانه و وزن هزاردانه را داشت. بر اساس شاخص SSI برای هزاردانه نیز رقم برکت با دارا بودن کمترین مقدار این شاخص به میزان ۰۱۵۱ متحمل ترین و رقم پیشتاز با شاخص ۲۴۷۲ حساس ترین رقم به خسارت تریپس بود. رقم سپاهان با دارا بودن SSI معادل ۰۳۳۷ از ارقام متحمل به تریپس ارزیابی شد. قطعات سمپاشی شده و سمپاشی نشده از نظر عملکرد دانه اختلاف معنی دار با یکدیگر نداشتند اما میانگین وزن هزار دانه در قطعه سمپاشی نشده به طور معنی دار کمتر از قطعه سمپاشی شده بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.