مقاله بررسی کاریوتیپی گونه های بخش Heliobrychis از جنس اسپرس (Onobrychis) موجود در ایران


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی کاریوتیپی گونه های بخش Heliobrychis از جنس اسپرس (Onobrychis) موجود در ایران دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی کاریوتیپی گونه های بخش Heliobrychis از جنس اسپرس (Onobrychis) موجود در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی کاریوتیپی گونه های بخش Heliobrychis از جنس اسپرس (Onobrychis) موجود در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی کاریوتیپی گونه های بخش Heliobrychis از جنس اسپرس (Onobrychis) موجود در ایران :

مقاله بررسی کاریوتیپی گونه های بخش Heliobrychis از جنس اسپرس (Onobrychis) موجود در ایران که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۹ در مجله به نژادی نهال و بذر (نهال و بذر) از صفحه ۲۶۹ تا ۲۸۴ منتشر شده است.
نام: بررسی کاریوتیپی گونه های بخش Heliobrychis از جنس اسپرس (Onobrychis) موجود در ایران
این مقاله دارای ۱۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله اسپرس
مقاله بخش Heliobrychis
مقاله گونه ها
مقاله تجزیه آماری چند متغیره
مقاله تعداد کروموزوم
مقاله کاریوتیپ

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
در این تحقیق نه گونه از بخش Heliobrychisجنس Onobrychis (اسپرس)، از مناطق طبیعی ایران جمع آوری و با استفاده از مریستم انتهایی ریشه، تعداد و ابعاد کروموزم ها در مرحله میتوز اندازه گیری و فرمول کاریوتیپی هر گونه تعیین شد. تعداد کروموزوم پایه در گونه ها بین ۷=X و ۸=X و تیپ کروموزوم ها نیز از نوع متاسنتریک تا ساب متاسنتریک بود. بیشترین مقدار طول ژنوم متعلق به گونه O. scrobiculata(۲۴.۲۶ میکرون) و کمترین میانگین طول ژنوم به گونه O. lunata (۱۴.۷۶ میکرون) تعلق داشت. گونه O. heliocarpa با فرمول کاریوتیپی ۱۶m بیشترین درصد شکل کلی (۴۴۸۵۶) و کمترین مقدار شاخص نامتقارن بودن درون کروموزومی (۰۲۱۸) و گونه O. oxyptera با فرمول کاریوتیپی ۲m+14sm کمترین درصد شکل کلی (۳۲۵۵۲) و بیشترین شاخص نامتقارن بودن درون کروموزومی (۰۴۸۹) را داشتند. در میان گونه های مورد بررسی گونه هایO. heliocarpa و O. lunata در کلاس A قرار گرفتند و دارای کاریوتیپ های متقارن تر بودند که نشان دهنده ابتدایی تر بودن این دو گونه است. گونه O. oxyptera در کلاس B3 قرار گرفت و کاریوتیپ آن به سوی نامتقارنی و پیشرفته بودن تمایل داشت. در تجزیه به مولفه های اصلی، سه مولفه اول بیش از ۹۶ درصد از تنوع بین داده ها را توجیه کردند. در تجزیه خوشه ای به روش Ward بر اساس صفات کاریوتیپی گونه های مورد مطالعه در دو گروه مجزا قرار گرفتند. نتایج حاصل از این تجزیه برای رده بندی گونه ها و انتخاب گونه های نزدیک به یکدیگر برای انجام تلاقی بین گونه ای قابل استفاده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.