ارزیابی اقتصادی احداث واحد تبدیل گاز به فرآورده های مایع (GTL) پس از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها در ایران


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اقتصادی احداث واحد تبدیل گاز به فرآورده های مایع (GTL) پس از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها در ایران دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اقتصادی احداث واحد تبدیل گاز به فرآورده های مایع (GTL) پس از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اقتصادی احداث واحد تبدیل گاز به فرآورده های مایع (GTL) پس از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اقتصادی احداث واحد تبدیل گاز به فرآورده های مایع (GTL) پس از اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها در ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مطالعات‌ اقتصاد انرژی‌

تعداد صفحات :۲۷

استفاده از فناوری تبدیل گاز به فرآورده های مایع به عنوان جایگزین فروش گاز به صورت خام، برای ایران که دومین کشور صاحب ذخایر گازی است، اهمیت دارد و می تواند ارزش افزوده و درآمد سرشاری نصیب این کشور کند. هدف از ارائه این مقاله، بررسی امکان سنجی احداث واحد جی تی ال از بعد اقتصادی با توجه به تعیین قیمت خوراک گاز طبیعی در اجرای قانون هدفمندسازی یارانه ها و با توجه به اهمیت ارزیابی اقتصادی قبل از اجراست. این تحقیق با استفاده از نرم افزار کامفار و با تاکید بر معیارهای ارزش خالص فعلی، نرخ بازده داخلی، نرخ بازده داخلی تعدیل یافته و دوره بازگشت سرمایه عادی و متحرک انجام شده است. هم چنین در این تحقیق با استفاده از تحلیل حساسیت به بررسی میزان تاثیر عوامل اصلی بر سودآوری فرآورده های GTL پرداخته شده است، بنابراین پس از طراحی چندین سناریو با توجه به مقیاس و ظرفیت کارخانه، هزینه سرمایه، قیمت نفت خام و احداث با و بدون پالایشگاه گاز، بررسی های لازم در خصوص طرح منتخب انجام شده است. نتایج نشان می دهد که استفاده از این فناوری توجیه داشته و با کاهش هزینه سرمایه ای و هزینه عملیاتی و افزایش قیمت نفت خام و درآمد فروش، سودآوری پروژه بیش تر خواهد شد.

کلید واژه: گاز طبیعی، ارزیابی پروژه، درآمد ارزی، فرآورده های نفتی، نرم افزار کامفار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.