مقایسه میزان درد و اضطراب در نمونه گیری مغز استخوان تحت بیهوشی عمومی با بی حسی موضعی در کودکان مبتلا به لوسمی


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه میزان درد و اضطراب در نمونه گیری مغز استخوان تحت بیهوشی عمومی با بی حسی موضعی در کودکان مبتلا به لوسمی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه میزان درد و اضطراب در نمونه گیری مغز استخوان تحت بیهوشی عمومی با بی حسی موضعی در کودکان مبتلا به لوسمی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه میزان درد و اضطراب در نمونه گیری مغز استخوان تحت بیهوشی عمومی با بی حسی موضعی در کودکان مبتلا به لوسمی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه میزان درد و اضطراب در نمونه گیری مغز استخوان تحت بیهوشی عمومی با بی حسی موضعی در کودکان مبتلا به لوسمی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (اسرار)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: در سال های اخیر لزوم تسکین درد و اضطراب بیماران مبتلا به لوسمی حاد حین اقدامات تهاجمی تشخیصی و درمانی مورد تاکید قرار گرفته است. پژوهش حاضر با هدف بررسی مقایسه ای شدت درد و ناراحتی ناشی از نمونه برداری مغز استخوان تحت بیهوشی عمومی در مقایسه با بی حسی موضعی انجام گرفت.مواد و روش ها: این مطالعه هم گروهی روی ۲۳۹ بیمار با لوسمی حاد زیر ۱۸ سال مراجعه کننده به بیمارستان دکتر شیخ مشهد طی دو سال صورت گرفت. کودکانی که طی مراحل درمان، با دو روش بیهوشی عمومی با پروپوفول و تسکین موضعی با لیدوکائین تحت نمونه گیری مغز استخوان قرار گرفته بودند، از لحاظ شدت درد (Visval Analoge Scale)، میزان مقاومت حین انجام عمل، و میزان ترس و اضطراب حین نمونه گیری (مقیاس لیکرت) مقایسه شدند. نتایج با کمک نرم افزار SPSS نسخه ۱۶ و با استفاده از آزمون تی و کای دو بررسی شد.یافته ها: از میان ۱۳۵ بیمار که تحت بیهوشی عمومی قرار گرفتند ۲۰.۱ درصد مقاومت خفیف به گذاشتن ماسک بیهوشی نشان دادند. در بررسی ۱۰۴ بیمار تحت تسکین موضعی ۸۰.۲ درصد مقاومت فیزیکی نشان دادند. ۴۴.۴ درصد درد شدید و بسیار شدید و ۸۶.۱ ترس و اضطراب شدید نشان دادند. در گروه بیهوشی عمومی میزان مقاومت فیزیکی (P=0.01)، درد (P=0.01) و ترس و اضطراب (۰.۰۵>P) نسبت به گروه بی حسی موضعی به طور معناداری پایین تر بود.نتیجه گیری: جهت نمونه گیری مغز استخوان، روش بیهوشی عمومی نسبت به تسکین موضعی از طرف کودکان و والدین آنها بیشتر مورد پذیرش قرار می گیرد. این روش تا حد زیادی می تواند درد زیاد ناشی از اقدامات تهاجمی را کاهش داده و از مقاومت و ترس کودکان حین انجام نمونه گیری بکاهد.

کلید واژه: لوسمی، مغز استخوان، بیهوشی عمومی، بی حسی موضعی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.