مقایسه اثربخشی همانندسازی پتانسیل عمل و لیزر کم توان در کاهش درد و بهبود عملکرد زانو: مطالعه کنترل شده تصادفی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثربخشی همانندسازی پتانسیل عمل و لیزر کم توان در کاهش درد و بهبود عملکرد زانو: مطالعه کنترل شده تصادفی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثربخشی همانندسازی پتانسیل عمل و لیزر کم توان در کاهش درد و بهبود عملکرد زانو: مطالعه کنترل شده تصادفی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثربخشی همانندسازی پتانسیل عمل و لیزر کم توان در کاهش درد و بهبود عملکرد زانو: مطالعه کنترل شده تصادفی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثربخشی همانندسازی پتانسیل عمل و لیزر کم توان در کاهش درد و بهبود عملکرد زانو: مطالعه کنترل شده تصادفی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (اسرار)

تعداد صفحات :۱۴

زمینه و هدف: استئوآرتروز یکی از شایع ترین بیماری های مفصلی در سنین سالمندی است. مطالعه حاضر به منظور مقایسه اثربخشی همانندسازی پتانسیل عمل با لیزر کم توان در کاهش درد و بهبود عملکرد بیماران مبتلا به استئوآرتروز زانو انجام شد.مواد و روش ها: این کارآزمایی بالینی تصادفی دو سوکور در سال ۱۳۸۸ در زاهدان انجام شد. سی زن با استئوآرتروز زانو پس از اخذ رضایت نامه کتبی آگاهانه به روش تصادفی از طریق قرعه کشی به دو گروه مساوی تقسیم شدند. در گروه لیزر از لیزر کم توان گالیوم-آرسناید با انرژی ۹ ژول به مدت ۶ دقیقه و در گروه همانندسازی پتانسیل عمل (APS: Action Potential Simulation) از APS با جریان ۱ میلی آمپر برای ۱۶ دقیقه استفاده شد. درمان به مدت ۱۶ جلسه انجام شد. درد با مقیاس دیداری، عملکرد با مقیاس کاوس، دامنه فلکسیون زانو با گونیامتر، عملکرد فیزیکی با مقیاس WOMAC و آتروفی عضلانی و تورم با متر نواری قبل و بعد از درمان اندازه گیری شدند. از آزمون های تی زوج ها و تی مستقل برای تجزیه و تحلیل داده ها استفاده شد.یافته ها: درد زانو در گروه لیزر از ۱.۵۸±۷.۷۵ به ۱.۵±۵.۳۷ و گروه APS از ۱.۱۹±۷.۵ به ۱.۳۸±۶.۷۵ و نمره عملکرد در گروه لیزر از ۶.۵۴±۴۲ به ۶.۵۳±۳۹.۱۲ و گروه APS از ۱۱.۲۱±۴۳.۳۷ به ۸.۸۶±۳۹.۶۲ کاهش یافت (۰.۰۵>P). کاهش درد در گروه لیزر نسبت به گروه APS قابل توجه بود (۰.۰۵>P).نتیجه گیری: نتایج نشان داد که یک دوره لیزر کم توان و APS سبب کاهش درد و بهبود عملکرد زانو می شوند. هر چند لیزر در کاهش درد نسبت به APS موثرتر بود.

کلید واژه: استئوآرتروز، لیزر درمانی، پتانسیل عمل، زانو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.