بررسی تاثیر مراحل فنولوژیکی و طبقات ارتفاعی بر کیفیت علوفه گونه مرتعی Galium verum در دره شهدا استان آذربایجان غربی


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر مراحل فنولوژیکی و طبقات ارتفاعی بر کیفیت علوفه گونه مرتعی Galium verum در دره شهدا استان آذربایجان غربی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر مراحل فنولوژیکی و طبقات ارتفاعی بر کیفیت علوفه گونه مرتعی Galium verum در دره شهدا استان آذربایجان غربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر مراحل فنولوژیکی و طبقات ارتفاعی بر کیفیت علوفه گونه مرتعی Galium verum در دره شهدا استان آذربایجان غربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر مراحل فنولوژیکی و طبقات ارتفاعی بر کیفیت علوفه گونه مرتعی Galium verum در دره شهدا استان آذربایجان غربی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوسیستم های طبیعی ایران

تعداد صفحات :۱۶

گونه های مرتعی در مکان و زمان های مختلف، کیفیت علوفه متفاوتی دارند. در این تحقیق کیفیت علوفه گونه مرتعی Gaium verum در مراتع دره شهدا ارومیه در مرحله رویشی، گلدهی و بذردهی و طبقات ارتفاعی (>1800، ۱۸۰۰-۱۶۰۰، ۱۶۰۰-۱۴۰۰) مورد بررسی قرار گرفت. در هر طبقه ارتفاعی و مرحله فنولوژیکی، سه تکرار از هر گونه به صورت تصادفی نمونه برداری شد. فاکتورهای کیفی شامل: پروتئین خام، ADF، هضم پذیری و انرژی متابولیسمی نمونه ها در آزمایشگاه اندازه گیری و سپس با استفاده از روش تجزیه واریانس و آزمون دانکن میانگین داده ها در نرم افزار SPSS مقایسه شدند. نتایج به دست آمده نشان داد که کیفیت علوفه در سه طبقه ارتفاعی در مرحله رشد فعال بیشتر از مراحل دیگر است. همچنین عامل ارتفاع تاثیری در مقادیر ADF، DMD و ME در مراحل مختلف فنولوژیکی نداشته ولی در مرحله رشد فعال با افزایش ارتفاع میزان پروتئین خام کاهش می یابد که بیشترین میزان در طبقه ارتفاعی ۱۶۰۰-۱۴۰۰ به مقدار ۱۲.۰۸۳ درصد و کمترین میزان در طبقه >1800 به مقدار ۹.۷ درصد بدست آمد که نشان از تاثیر ارتفاع بر پروتئین خام در این گونه می باشد. با توجه به نتایج می توان بیان کرد که با برنامه ریزی زمانی و مکانی در ارتفاعات مختلف می توان ضمن حداکثر بهره برداری پایدار از علوفه با کیفیت مراتع، از فشار و تخریب مراتع جلوگیری کرد. این گونه جزء گونه های خوشخوراک می باشد و اواخر دوره رشد رویشی جهت چرا دام مناسب بوده بدون اینکه به مرحله گلدهی و بذردهی صدمه وارد شود.

کلید واژه: Galium verum، کیفیت علوفه، ارتفاع، مراحل مختلف فنولوژیکی، دره شهدا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.