بررسی تاثیر شرایط پخت بر لیگنین زدایی و گران روی خمیر کاغذ سودا از باگاس


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر شرایط پخت بر لیگنین زدایی و گران روی خمیر کاغذ سودا از باگاس دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر شرایط پخت بر لیگنین زدایی و گران روی خمیر کاغذ سودا از باگاس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر شرایط پخت بر لیگنین زدایی و گران روی خمیر کاغذ سودا از باگاس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر شرایط پخت بر لیگنین زدایی و گران روی خمیر کاغذ سودا از باگاس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فناوری چوب و جنگل (علوم کشاورزی و منابع طبیعی)

تعداد صفحات :۱۸

تاثیر ۳ عامل دما، زمان پخت و مقدار قلیایی بر مقدار لیگنین باقی مانده و گران روی خمیر کاغذ سودا از باگاس مورد بررسی قرار گرفت. از ۲ سطح دمای ۱۷۵ و ۱۸۵ درجه سانتی گراد، ۳ زمان پخت ۲۰، ۳۰ و ۴۰ دقیقه و ۳ مقدار قلیایی ۱۴، ۱۶ و ۱۸ درصد استفاده و تاثیر متغیرهای پخت بر روی بازده، مقدار پنتوزان ها، گران روی و عدد کاپای خمیر کاغذها، با استفاده از طرح آزمایش فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی تعیین شد. نتایج نشان داد، در اثر پخت شدیدتر، بازده کل و عدد کاپا کاهش می یابند. در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد، با افزایش زمان پخت و مقدار هیدروکسیدسدیم، مقدار پنتوزان ها و گران روی خمیر کاغذها به کندی کاهش یافت، ولی در دمای ۱۸۵ درجه سانتی گراد این کاهش شدیدتر بود. همچنین با افزایش زمان و دمای پخت، pH مایع پخت سیاه کاهش یافت که نشان دهنده مصرف زیادتر هیدروکسیدسدیم در فرآیند پخت خمیر کاغذ است. بیش ترین مقدار پنتوزان ها و زیادترین گران روی خمیر کاغذها در شرایط ملایم پخت به دست آمد و کم ترین مقدار پنتوزان ها و کم ترین گران روی در شدیدترین شرایط پخت یعنی بیش ترین حد متغیرهای پخت مشاهده گردید. در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد، متوسط گرانروی ۱۱.۷۳ سانتی پوآز و در دمای ۱۸۵ درجه سانتی گراد ۱۱.۳۴ سانتی پوآز به دست آمد. در زمان پخت ۲۰ دقیقه، گرانروی خمیر کاغذ ۱۱.۷۹ سانتی پوآز و در زمان ۳۰ دقیقه ۱۱.۵۷ سانتی پوآز و در زمان ۴۰ دقیقه ۱۱.۲۴ سانتی پوآز اندازه گیری شد. نتایج نشان می دهند که موثرترین عامل در تخریب کربوهیدرات ها به ترتیب دما و زمان پخت می باشند و عامل تاثیرگذار بعدی، درصد هیدروکسیدسدیم است.

کلید واژه: باگاس، گران روی، پنتوزان ها، عدد کاپا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.