مقاله رنگ بری خمیرکاغذ سودای پوست کنف با استفاده از پراکسید قلیایی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله رنگ بری خمیرکاغذ سودای پوست کنف با استفاده از پراکسید قلیایی دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله رنگ بری خمیرکاغذ سودای پوست کنف با استفاده از پراکسید قلیایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رنگ بری خمیرکاغذ سودای پوست کنف با استفاده از پراکسید قلیایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله رنگ بری خمیرکاغذ سودای پوست کنف با استفاده از پراکسید قلیایی :
مقاله رنگ بری خمیرکاغذ سودای پوست کنف با استفاده از پراکسید قلیایی که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در علوم و فناوری چوب و جنگل (علوم کشاورزی و منابع طبیعی) از صفحه ۱۰۵ تا ۱۱۳ منتشر شده است.
نام: رنگ بری خمیرکاغذ سودای پوست کنف با استفاده از پراکسید قلیایی
این مقاله دارای ۹ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رنگ بری
مقاله کی لیت سازی
مقاله عدد کاپا
مقاله بازده
مقاله روشنی
چکیده و خلاصهای از مقاله:
در این پژوهش تاثیر استفاده از مقادیر متفاوت پراکسید هیدروژن در سه سطح ۳، ۴ و ۵ درصد و هیدروکسید سدیم در دو سطح ۲ و ۳ درصد بر روی رنگ بری خمیرکاغذ سودای پوست کنف بررسی شد. پوست کنف به روش سودا با ۲۰ درصد قلیاییت، در ۱۷۰ درجه سانتی گراد برای مدت ۱ ساعت، به خمیر تبدیل شد. خمیر حاصل دارای بازده ۵۵ درصد و عدد کاپای ۱۲۵ بود. رنگ بری شامل دو مرحله بود: ۱- مرحله کی لیت کردن ۲- مرحله رنگ بری پراکسید قلیایی. نتایج نشان داد با افزایش مقدار مصرف پراکسید درجه روشنی خمیرکاغذ افزایش و عدد کاپای آن کاهش می یابد، همچنین داده ها نشان داد که افزایش درصد سود سوزآور تاثیری در درجه روشنی و عدد کاپای خمیرکاغذ نداشته است، اما بازده آن کاهش یافت. داده های مربوط به تیمار ۳ درصد سود – ۵ درصد پراکسید بدون مرحله کی لیت سازی، نشان داد که مرحله کی لیت سازی اولیه به طور قابل ملاحظه ای در درجه روشنی، عدد کاپا و بازده خمیر رنگ بری شده موثر است و این تیمار کمترین روشنی و بیشترین عدد کاپا و بازده را در بین همه تیمار ها دارا بود. در نهایت، تیمار ۳ درصد سود – ۵ درصد پراکسید همراه با مرحله کی لیت سازی اولیه دارای بیشترین روشنی (۷۳ درصد) و کمترین بازده (۹۲ درصد) بود و تیمار ۲ درصد سود – ۴ درصد پراکسید به همراه کی لیت سازی اولیه، با روشنی ۷۰ درصد و بازده ۹۵ درصد، از لحاظ بازده، روشنی و مصرف کمتر مواد شیمیایی رنگ بری، به عنوان تیمار برتر انتخاب شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.