تعیین هویت انگل لیشمانیا با استفاده از روش‌ های میکروسکوپی و مولکولی و با هدف قرار دادن ژن ITS-rDNA در افراد مشکوک به لیشمانیوز در استان گلستان (۸۹-۱۳۸۸)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین هویت انگل لیشمانیا با استفاده از روش‌ های میکروسکوپی و مولکولی و با هدف قرار دادن ژن ITS-rDNA در افراد مشکوک به لیشمانیوز در استان گلستان (۸۹-۱۳۸۸) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین هویت انگل لیشمانیا با استفاده از روش‌ های میکروسکوپی و مولکولی و با هدف قرار دادن ژن ITS-rDNA در افراد مشکوک به لیشمانیوز در استان گلستان (۸۹-۱۳۸۸)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین هویت انگل لیشمانیا با استفاده از روش‌ های میکروسکوپی و مولکولی و با هدف قرار دادن ژن ITS-rDNA در افراد مشکوک به لیشمانیوز در استان گلستان (۸۹-۱۳۸۸)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین هویت انگل لیشمانیا با استفاده از روش‌ های میکروسکوپی و مولکولی و با هدف قرار دادن ژن ITS-rDNA در افراد مشکوک به لیشمانیوز در استان گلستان (۸۹-۱۳۸۸) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی گرگان

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: لیشمانیوز جلدی روستایی یک بیماری انگلی تک ‌یاخته ‌ای مشترک بین انسان و حیوان است که به عنوان یک معضل بهداشتی در بسیاری از کشورها و نیز ایران مطرح است. عامل بیماری لیشمانیا میجر، ناقل اصلی آن فلبوتوموس پاپاتاسی و مهمترین مخزن، رومبومیس اپیموس می ‌باشد. انسان مخزن اتفاقی لیشمانیوز جلدی روستایی است. این مطالعه به منظور تعیین هویت انگل لیشمانیا با تشخیص میکروسکوپی و مولکولی و هدف قرار دادن ژن ITS-rDNA در شرق استان گلستان انجام شد.روش بررسی: این مطالعه توصیفی مقطعی روی ۱۲۱ فرد مشکوک به بیماری لیشمانیوز جلدی روستایی در شهرستان‌ های گنبد و مراوه‌ تپه در شرق استان گلستان در سال‌ های ۸۹-۱۳۸۸ انجام شد. از ضایعات نمونه ‌برداری مستقیم صورت گرفت و پس از رنگ‌ آمیزی با گیمسا مشاهده میکروسکوپی به ‌عمل آمد. از گسترش ‌ها DNA استخراج و ژن ITS-rDNA با استفاده از PCR تکثیر یافت. موارد مثبت لیشمانیا با استفاده از آنزیم BsuRI به روشRFLP تعیین گونه شد و با تعیین توالی و استفاده از نرم ‌افزارهای مولکولی گونه لیشمانیا تایید شد.یافته ‌ها: از کل ۱۲۱ فرد مشکوک به بیماری لیشمانیوز جلدی روستایی، ۱۱۳ نفر با مشاهدات میکروسکوپی و ۹۲ نفر با روش مولکولی به انگل لیشمانیا آلوده تشخیص داده شدند. موارد مثبت PCR با استفاده از روش RFLP تعیین گونه و ۹۰ مورد لیشمانیا میجر تشخیص داده شد. برای تایید نهایی ۸ مورد لیشمانیا میجر تعیین توالی گردید و مجددا مورد تایید قرار گرفت. در ۲ مورد از موارد مثبت که توالی نامشخص بود؛ گونه لیشمانیا مشخص نشد.نتیجه ‌گیری: با مقایسه نتایج تعیین توالی انگل لیشمانیا در این مطالعه با موارد ثبت شده در بانک جهانی ژن، لیشمانیا میجر به ‌طور قطع در انسان در منطقه مورد تایید قرار گرفت. با توجه به گزارش ‌های مربوط به دیگر گونه ‌های لیشمانیا در ناقلین و مخازن، این گونه‌ ها در این مطالعه در انسان یافت نگردید. هر چند دو مورد غیر لیشمانیا میجر می ‌تواند نشانی از آلودگی همزمان بیش از یک گونه لیشمانیا در انسان در منطقه باشد؛ اما با روش‌ های به ‌کار رفته در این مطالعه آلودگی همزمان دو لیشمانیا در یک فرد قابل تفکیک نبود.

کلید واژه: لیشمانیا میجر، ITS-rDNA، لیشمانیوز جلدی روستایی، گلستان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.