بررسی شاخص های کالبدی – اجتماعی مسکن در تعیین بلوک های فقیرنشین با استفاده از مدل تحلیل عاملی (مطالعه موردی: شهر کرمانشاه)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شاخص های کالبدی – اجتماعی مسکن در تعیین بلوک های فقیرنشین با استفاده از مدل تحلیل عاملی (مطالعه موردی: شهر کرمانشاه) دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شاخص های کالبدی – اجتماعی مسکن در تعیین بلوک های فقیرنشین با استفاده از مدل تحلیل عاملی (مطالعه موردی: شهر کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شاخص های کالبدی – اجتماعی مسکن در تعیین بلوک های فقیرنشین با استفاده از مدل تحلیل عاملی (مطالعه موردی: شهر کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شاخص های کالبدی – اجتماعی مسکن در تعیین بلوک های فقیرنشین با استفاده از مدل تحلیل عاملی (مطالعه موردی: شهر کرمانشاه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای جغرافیای انسانی (پژوهش های جغرافیایی)

تعداد صفحات :۲۱

فقر در ایران به مانند دیگر کشورهای جهان، رو به فزونی و رشد است و شهرهای کشور را با مسائل و مشکلاتی رو به رو ساخته است. شهر کرمانشاه به عنوان یکی از کلان شهرهای کشور با پدیده فقر رو به رو است که در این مقاله به بررسی آسیب شناسی کالبدی شهر کرمانشاه پرداخته می شود. هدف از بررسی حاضر، شناخت شرایط و ویژگی های مسکن بوده تا بتوان با بررسی دقیق آن، به شناسایی آسیب های کالبدی – اجتماعی مساکن در سطح شهر پرداخت. روش پژوهش تحلیلی – کمی بوده و برای شناخت شهر از نظر کالبدی – اجتماعی، در سطح بلوک های شهر کرمانشاه از داده های سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۸۵ و از ۹ شاخص متوسط بعد خانوار، تراکم جمعیت در واحد مسکونی، سرانه خالص مسکونی، سرانه ناخالص مسکونی، تراکم خالص مسکونی، میزان تراکم جمعیت شهری، تراکم مسکونی جمعیت، تراکم خانوار در واحد مسکونی، تراکم نفر در واحد مسکونی استفاده شده که با روش های آماری به سه شاخص ترکیبی تبدیل و نتایج با بهره گیری از مدل تحلیل عاملی و نرم افزار Arc/GIS ارزیابی شده اند. بنابراین در این مقاله با تاکید بر شاخص های کمی مسکن، به نمایش فقر در بلوک های شهر کرمانشاه، به عنوان نمادی از بازتاب فیزیکی نابرابری اجتماعی پرداخته شده است. جامعه آماری در این مقاله شهر کرمانشاه در سال ۱۳۸۵ است. نتایج به دست آمده از این بررسی نشان می دهد که از دیدگاه شاخص های کالبدی – اجتماعی، مسکن شهر کرمانشاه دارای ۱۷۱۸ بلوک برابر با ۲۱.۱ درصد خیلی مرفه، ۱۱۴۹ بلوک برابر با۱۴.۱ درصد مرفه، ۳۴۷۵ بلوک برابر با ۴۲.۷ درصد متوسط، ۱۲۲۴ بلوک برابر با ۱۵.۱ درصد فقیر و ۵۲۹ بلوک برابر با ۶.۵ درصد خیلی فقیر بوده است. یادآوری این نکته لازم است که نتایج به دست آمده تنها با تکیه بر شاخص های مورد استفاده در این مقاله است و در صورت عدم مشکلات آماری و به کارگیری شاخص های بیشتر، این احتمال وجود دارد که نتایج تحت تاثیر قرار گیرند.

کلید واژه: فقر شهری، مسکن، کرمانشاه، GIS، تحلیل عامل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.