بررسی عوامل انسانی و تکنیکی موثر بر سطح عمقی شدن کشت در نظام بهره‌ برداری خانوادگی (مطالعه موردی: بهره ‌برداران خانوادگی صیفی ‌کار شهرستان کرمانشاه)


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عوامل انسانی و تکنیکی موثر بر سطح عمقی شدن کشت در نظام بهره‌ برداری خانوادگی (مطالعه موردی: بهره ‌برداران خانوادگی صیفی ‌کار شهرستان کرمانشاه) دارای ۳۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عوامل انسانی و تکنیکی موثر بر سطح عمقی شدن کشت در نظام بهره‌ برداری خانوادگی (مطالعه موردی: بهره ‌برداران خانوادگی صیفی ‌کار شهرستان کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عوامل انسانی و تکنیکی موثر بر سطح عمقی شدن کشت در نظام بهره‌ برداری خانوادگی (مطالعه موردی: بهره ‌برداران خانوادگی صیفی ‌کار شهرستان کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عوامل انسانی و تکنیکی موثر بر سطح عمقی شدن کشت در نظام بهره‌ برداری خانوادگی (مطالعه موردی: بهره ‌برداران خانوادگی صیفی ‌کار شهرستان کرمانشاه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های روستایی

تعداد صفحات :۳۴

نظام بهره ‌برداری خانوادگی پس از اصلاحات ارضی شایع‌ ترین نوع نظام بهره ‌برداری زراعی در ایران شده است. پژوهش حاضر به بررسی تاثیر استفاده از تکنولوژی، گرایش به نوگرایی و برخورداری از نیروی کار زراعی و متغیر زمینه ‌ای سطح تحصیلات کشاورزان با سطح عمقی شدن کشت در بین بهره ‌برداران خانوادگی می ‌پردازد. مساله اساسی این است که به علت روند رو به رشد جمعیت، تقاضا برای افزایش سطح زیر کشت و فشار بر اراضی زراعی نیز با وجود محدودیت اندازه زمین ‌های زراعی در حال افزایش است. تحقیق حاضر از نوع پیمایشی است و داده‌ ها با استفاده از ابزار پرسشنامه گردآوری شده ‌اند. پس از تایید اعتبار صوری و نیز روایی پرسش ‌ها و گویه‌ های آن با آلفای کرونباخ ۰.۶۳، داده ‌ها با استفاده از نرم ‌افزار spss مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند. یافته ‌های تحقیق نشان می ‌دهد که بهره ‌مندی از نیروی کار مضاعف خانواده بهره ‌بردار، گرایش به نوگرایی و نوپذیری کشاورزان، استفاده از تکنولوژی ‌های جدید کشاورزی و سطح تحصیلات بهره‌ برداران صیفی ‌کار با سطح عمقی شدن کشت در منطقه مورد مطالعه رابطه مستقیم دارند. نتیجه تحقیق نشان می‌ دهد که فشار نیروی کار بر واحد سطح و کاربرد فناوری ‌های جدید کشاورزی به عنوان دو عامل مهم عمقی شدن کشت مطرح‌ اند. پیامد دو عامل مذکور، گسترش نیروی کار کشاورزی و معیشت تکنولوژی است که می ‌تواند دال بر عمقی شدن کشت باشد.

کلید واژه: عمقی شدن کشت، کشت صیفی ‌جات، نظام بهره‌ برداری خانوادگی، شهرستان کرمانشاه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.