مقاله بررسی الگوی پراکنش مکانی گونه بنه (مطالعه موردی: جنگل های باینگان استان کرمانشاه)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی الگوی پراکنش مکانی گونه بنه (مطالعه موردی: جنگل های باینگان استان کرمانشاه) دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی الگوی پراکنش مکانی گونه بنه (مطالعه موردی: جنگل های باینگان استان کرمانشاه) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی الگوی پراکنش مکانی گونه بنه (مطالعه موردی: جنگل های باینگان استان کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی الگوی پراکنش مکانی گونه بنه (مطالعه موردی: جنگل های باینگان استان کرمانشاه) :
مقاله بررسی الگوی پراکنش مکانی گونه بنه (مطالعه موردی: جنگل های باینگان استان کرمانشاه) که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۹ در مجله جنگل ایران از صفحه ۱۷۷ تا ۱۸۵ منتشر شده است.
نام: بررسی الگوی پراکنش مکانی گونه بنه (مطالعه موردی: جنگل های باینگان استان کرمانشاه)
این مقاله دارای ۹ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله الگوی پراکنش مکانی
مقاله روش های فاصله ای
مقاله بنه
مقاله باینگان
مقاله جنگل های زاگرس
چکیده و خلاصهای از مقاله:
بررسی الگوی پراکنش مکانی جوامع گیاهی، برای درک بسیاری از مسایل در اکولوژی و مدیریت جنگل ضروری است. با توجه به اهمیت اقتصادی- اجتماعی گونه بنه، این الگو به عنوان معیاری برای کنترل تغییرات و پایش جنگل، بررسی شد. منطقه ای ۵۰ هکتاری از جنگل های باینگان در استان کرمانشاه با حداقل دست خوردگی و تخریب انتخاب شد و آماربرداری در قالب یک شبکه آماربرداری منظم با شروع نقطه تصادفی و با ابعاد ۱۰۰×۱۰۰متر صورت گرفت. در این بررسی از روش های قطعه نمونه با مساحت ثابت و روش های فاصله ای مربع تی و ترکیبی استفاده شد. ۵۰ قطعه نمونه و ۵۰ نقطه نمونه برداری مربوط به روش های فاصله ای برداشت شد و اطلاعات لازم از جمله تعداد در قطعات نمونه و فواصل مورد نظر در روش های فاصله ای، اندازه گیری شد. برای تحلیل الگوی پراکنش مکانی با استفاده از قطعه نمونه، از شاخص های پراکنش گرین، موری سیتا، استانداردشده موری سیتا و برای بررسی الگوی پراکنش مکانی در روش های فاصله ای از شاخص های ابرهارت، هینز، هاپکینز و C استفاده شد. همه شاخص های مربوط به قطعه نمونه، الگوی کپه ای را برای بنه نشان دادند. از میان شاخص های فاصله ای ابرهارت و هینز الگوی کپه ای، شاخص C الگوی یکنواخت و شاخص هاپکینز الگوی تصادفی را برای بنه ارایه کردند. در مجموع نتایج به دست آمده از شاخص های پراکنش مختلف، الگوی پراکنش مکانی بنه به شکل کپه ای تعیین شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.