اثر مصرف پودر زنجبیل بر شاخص های قند و چربی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو: یک مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی دو سو بی خبر


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر مصرف پودر زنجبیل بر شاخص های قند و چربی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو: یک مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی دو سو بی خبر دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر مصرف پودر زنجبیل بر شاخص های قند و چربی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو: یک مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی دو سو بی خبر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مصرف پودر زنجبیل بر شاخص های قند و چربی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو: یک مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی دو سو بی خبر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر مصرف پودر زنجبیل بر شاخص های قند و چربی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو: یک مطالعه کارآزمایی بالینی تصادفی دو سو بی خبر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۱۷

مقدمه: امروزه برای کنترل دیابت به کمک روش های نوین و کم عارضه از اهمیت ویژه ای برخوردار است. از این رو مطالعه حاضر با هدف تعیین اثر مصرف پودر زنجبیل بر شاخص های قند و چربی در بیماران مبتلا به دیابت نوع دو انجام شد.روش بررسی: این مطالعه یک کارآزمایی بالینی تصادفی دو سو بی خبر بوده که با مشارکت ۸۱ نفر بیمار مبتلا به دیابت نوع ۲ انجام شد. افراد به طور تصادفی به دو گروه آزمون و دارونما تقسیم شدند. گروه آزمون، روزانه سه کپسول یک گرمی حاوی پودر زنجبیل و گروه دارونما، همین تعداد کپسول حاوی میکروکریستالین سلولز به مدت هشت هفته دریافت کردند. قبل و پس از مداخله قند ناشتا، فروکتوزآمین، هموگلوبین گلیکوزیله A1C، کلسترول تام، تری گلیسرید، LDL-C، HDL-C و آپولیپوپروتئین های A1 و B100 اندازه گیری شدند.نتایج: میانگین LDL-C در گروه آزمون قبل و بعد از مداخله به ترتیب ۱۱۲.۵۲±۲۲.۰۹ و ۱۰۶.۱۰±۲۰.۷۸ میلی گرم بر دسی لیتر بدست آمد (P=0.03). میانگین APO A1 در هر دو گروه به طور معنی داری (P<0.005) افزایش یافت ولی میانگین APO B100، HDL-C، تری گلیسرید و کلسترول تام تفاوت معنی داری مشاهده نشد. میانگین قند ناشتا بعد از مداخله در گروه آزمون ۱۰.۵ درصد کاهش (P=0.003) و در گروه دارونما ۲۱ درصد افزایش (P=0.01) نشان داد. تغییرات در میانگین هموگلوبین گلیکوزیله A1C روندی مشابه با قند ناشتا داشته است.نتیجه گیری: مطالعه حاضر نشان داد پودر زنجبیل بصورت کپسول توسط بیماران مبتلا به دیابت به دلیل کاهش LDL-C، قند ناشتا و هموگلوبین گلیکوزیله A1C و افزایش APO A 1، برای بیماران مبتلا به دیابت مفید است.

کلید واژه: زنجبیل، دیابت نوع دو، لیپید و لیپوپروتئین های خون، قند خون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.