اثر بسته بندی با فیلم سلوفان و انبارداری سرد بر کیفیت نگهداری و عمر انبارمانی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر بسته بندی با فیلم سلوفان و انبارداری سرد بر کیفیت نگهداری و عمر انبارمانی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر بسته بندی با فیلم سلوفان و انبارداری سرد بر کیفیت نگهداری و عمر انبارمانی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر بسته بندی با فیلم سلوفان و انبارداری سرد بر کیفیت نگهداری و عمر انبارمانی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر بسته بندی با فیلم سلوفان و انبارداری سرد بر کیفیت نگهداری و عمر انبارمانی میوه ازگیل ژاپنی (Eriobotrya japonica) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۰

سابقه و هدف: کوتاه بودن عمر انباری میوه ازگیل ژاپنی و حساسیت بالا به از دست دادن آب و قهوه ای شدن از عوامل اصلی محدودیت عرضه میوه ها به بازارهای دورتر است. هدف از پژوهش حاضر، بررسی اثر بسته بندی با فیلم سلوفان به همراه نگهداری در دمای پایین بر طولانی کردن عمر انبارداری و حفظ کیفیت میوه ازگیل ژاپنی بود. مواد و روش ها: میوه های مورد استفاده پس از یکنواختی در بسته های جداگانه با پوشش فیلم سلوفانی و شاهد (بدون پوشش) قرار داده شدند و در دمای ۷ °C با رطوبت نسبی ۵±۸۵% انبارداری شدند. ویژگی هایی مانند کاهش وزن میوه ها، قهوه ای شدن بافت خارجی، مواد جامد محلول، اسیدیته، ویتامینC ، فنل کل، ظرفیت آنتی اکسیدانی و ترکیبات فلاونوئیدی (کوئرستین و کاتچین) میوه ها طی ۲۸ روز انبارداری اندازه گیری شد. یافته ها: میوه های بسته بندی شده با فیلم سلوفان شاخص قهوه ای شدن کمتر و کیفیت ظاهری بهتری در پایان انبارداری داشتند، ولی میوه های بدون پوشش، بازار پسندی خود را در مدت کوتاهی از دست دادند. کاهش وزن میوه های با پوشش سلوفان به طور معنی داری کمتر از میوه های شاهد بود. افزایش مواد جامد محلول و کاهش اسیدیته قابل تیتراسیون میوه های بدون پوشش به طور معنی داری بیشتر از میوه های با پوشش در طی انبارداری بود. میزان آسکوربیک اسید، فنل کل و ظرفیت آنتی اکسیدانی میوه ازگیل در پایان انبارداری کاهش یافت، اما فیلم سلوفان مانع از کاهش شدید آن ها جلوگیری کرد. کاهش میزان فلاونوئیدها (کوئرستین و کاتچین) در پایان انبارداری در میوه های پوشانده شده با سلوفان کمتر بود. نتیجه گیری: بسته بندی با سلوفان به همراه انبارداری در دمای پایین می تواند روشی برای افزایش عمر انباری میوه های ازگیل ژاپنی و عرضه طولانی تر آن ها به بازار معرفی شود.

کلید واژه: ازگیل ژاپنی، انبارداری، بسته بندی، ترکیبات فلاونوئیدی، ظرفیت آنتی اکسیدانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.