بررسی تاثیر آللوپاتیک آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) بر جوانه زنی بذر و رشد اولیه گیاهچه های علف پشمکی (Bromus inermis) و چمن گندمی بلند (Agropyron elongatum)


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر آللوپاتیک آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) بر جوانه زنی بذر و رشد اولیه گیاهچه های علف پشمکی (Bromus inermis) و چمن گندمی بلند (Agropyron elongatum) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر آللوپاتیک آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) بر جوانه زنی بذر و رشد اولیه گیاهچه های علف پشمکی (Bromus inermis) و چمن گندمی بلند (Agropyron elongatum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر آللوپاتیک آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) بر جوانه زنی بذر و رشد اولیه گیاهچه های علف پشمکی (Bromus inermis) و چمن گندمی بلند (Agropyron elongatum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر آللوپاتیک آویشن کوهی (Thymus kotschyanus) بر جوانه زنی بذر و رشد اولیه گیاهچه های علف پشمکی (Bromus inermis) و چمن گندمی بلند (Agropyron elongatum) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های آبخیزداری (پژوهش و سازندگی)

تعداد صفحات :۱۰

این تحقیق به منظور بررسی اثر آللوپاتیک عصاره اندام هوایی و زیرزمینی گونه آویشن کوهی بر میزان جوانه زنی و رشد بذور گونه inermis Bromus و Agropyron elongatum انجام گرفت. بدین منظور ابتدا عصاره استخراج شده از اندام های هوایی و زیر زمینی گونه مذکور تهیه شد و از این عصاره با افزودن آب مقطر غلظت های ۵، ۲۵، ۵۰ و ۷۵ درصد به دست آمد. سپس در قالب طرح کاملا تصادفی اثر چهار تیمار مذکور و شاهد (آب مقطر) در چهار تکرار بر جوانه زنی بذر و رشد اولیه گیاهچه های Bromus inermis و Agropyron elongatum بررسی شد. نتایج بدست آمده نشان داد که بین تیمارهای مورد مطالعه درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه، طول ساقه چه، طول گیاهچه و شاخص بنیه بذر، تفاوت معنی دار در سطوح ۰.۰۱ و ۰.۰۵ وجود دارد. مقایسه میانگین ها نشان داد که با افزایش غلظت عصاره آویشن کوهی از درصد و سرعت حوانه زنی و مولفه های اولیه رشد در هر دو گونه مورد مطالعه کاسته شد. بیشترین طول درصد جوانه زنی، سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه، طول ساقه چه، طول گیاهچه و شاخص بنیه بذر، در هر دو گونه inermis Bromus و elongatum Agropyron مربوط به تیمار شاهد و کمترین طول مربوط به غلظت ۷۵ درصد عصاره آویشن کوهی بود. افزایش غلظت عصاره آویشن کوهی بطور معنی داری باعث کاهش جوانه زنی و رشد در هر دو گونه مورد مطالعه شد بطوری که Bromus inermis حساسیت بیشتری به اثر آللوپاتیک آویشن کوهی نسبت به گونه دیگر داشت.

کلید واژه: Agropyron elongatum ،Bromus inermis ،Thymus kotschyanus، جوانه زنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.