ارزیابی برخی از ارقام محلی انار ایران جهت فرآوری و صنایع تبدیلی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی برخی از ارقام محلی انار ایران جهت فرآوری و صنایع تبدیلی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی برخی از ارقام محلی انار ایران جهت فرآوری و صنایع تبدیلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی برخی از ارقام محلی انار ایران جهت فرآوری و صنایع تبدیلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی برخی از ارقام محلی انار ایران جهت فرآوری و صنایع تبدیلی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: امروزه انار یکی از محبوب ترین میوه ها در جهان می باشد زیرا که این میوه دارای طعم مطبوع، ارزش غذایی بالا و خواص دارویی زیادی است. علاوه بر این، انار در صنایع تبدیلی نیز از جایگاه خاصی برخوردار می باشد. بنابراین هدف از این پژوهش، تعیین بهترین شکل مصرف تعدادی از ارقام محلی انار ایران در صنایع تبدیلی بر اساس برخی از خصوصیات آن ها می باشد.مواد و روش ها: در این پژوهش ۱۲ ویژگی مهم مرفولوژیکی و بیوشیمیایی میوه ۲۱ رقم انار محلی ایران بر اساس توصیف نامه بررسی گردید. برخی از این ویژگی ها به صورت مشاهده ای و از طریق آزمون های حسی مورد ارزیابی قرار گرفتند.یافته ها: تمامی صفات ارزیابی شده در ۲۱ رقم مورد بررسی از نظر آماری اختلافات معنی داری داشتند. بنابراین ارقام مورد مطالعه از نظر خصوصیات ارزیابی شده بسیار متنوع بودند و این تنوع ها باعث شدند که هر یک از این ارقام جهت تولید فرآورده خاصی مناسب تر باشند.نتیجه گیری: در این پژوهش شاخص طعم (طعم میوه)، رنگ آریل و سختی هسته موثرترین صفات در تعیین بهترین شکل مصرف میوه این ارقام در صنایع تبدیلی بودند. نتایج نشان داد که اکثر این ارقام برای تولید آب میوه، ژله و مارمالاد مناسب تر هستند و تنها ۴ رقم برای تولید رب، لواشک، سرکه و اناردانه ایده آل می باشند.

کلید واژه: آب میوه، آریل، ارقام انار، صنایع تبدیلی، ویژگی های مرفولوژیکی و بیوشیمیایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.