تعیین پروفیل اسیدهای چرب و ترکیبات غذایی موجود در گوشت ماهی شوریده (Otolithes ruber)


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین پروفیل اسیدهای چرب و ترکیبات غذایی موجود در گوشت ماهی شوریده (Otolithes ruber) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین پروفیل اسیدهای چرب و ترکیبات غذایی موجود در گوشت ماهی شوریده (Otolithes ruber)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین پروفیل اسیدهای چرب و ترکیبات غذایی موجود در گوشت ماهی شوریده (Otolithes ruber)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین پروفیل اسیدهای چرب و ترکیبات غذایی موجود در گوشت ماهی شوریده (Otolithes ruber) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: ماهی شوریده (Otolithes rubber) از جمله گونه های مهم در آب های خلیج فارس و دریای عمان می باشد که از لحاظ ارزش اقتصادی از دیرباز مورد توجه بوده است. در این تحقیق، ترکیبات غذایی و اسیدهای چرب موجود در گوشت این ماهی ارزیابی گردید.مواد و روش ها: برای اندازه گیری فاکتورهای رطوبت، خاکستر، چربی و پروتئین از روش های استاندارد AOAC به ترتیب با شماره های ۹۵۲.۰۸، ۹۳۸.۰۸،۹۴۸.۱۶ و ۹۶۸.۰۶ و برای آنالیز اسیدهای چرب از روش Murph (1993) استفاده شد.یافته ها: آنالیزهای غذایی ماهی شوریده نشان می هد که میزان پروتئین در گوشت این ماهی ۱۵.۲۱ درصد می باشد. اما این ماهی با ۴.۱۲ درصد چربی جزء ماهیان پرچرب محسوب نمی شود. مقادیر خاکستر و رطوبت به ترتیب ۲.۱۰ و ۷۶.۵۱درصد اندازه گیری گردید. مقدار اسیدهای چرب اشباع (SFA)، اسیدهای چرب تک غیر اشباع (MUFA) و اسیدهای چرب چند غیر اشباع (PUFA) به ترتیب۳۴.۷۶ ، ۳۹.۰۶، ۲۲.۲۲ درصد از کل اسیدهای چرب، به دست آمد. اسید پالمتیک (۲۳.۱۶ درصد) و اسید استئاریک (۸.۵۸ درصد) بیشترین اسیدهای چرب اشباع بوده اند. فراوانترین اسیدهای چرب غیر اشباع، اسید اولئیک (۲۲.۶۹ درصد) و اسید دوکوزا هگزانوئیک (۱۲.۲۳ درصد) می باشند.نتیجه گیری: نتایج این تحقیق نشان می دهد که ماهی شوریده منبع خوبی از پروتئین است. همچنین نسبت اسیدهای چرب امگا ۳ به امگا ۶ (۴.۱۹) بیان کننده غنی بودن گوشت ماهی شوریده از اسیدهای چرب امگا ۳ می باشد و بنابراین این ماهی می تواند به عنوان یک غذای دریایی سالم و مغذی در سبد غذایی خانواده های ایرانی قرار گیرد.

کلید واژه: اسیدهای چرب، ترکیبات غذایی، ماهی شوریده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.