تعیین پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و باکتریولوژیک آب شرب شهر گرگان در سال ۱۳۸۹


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و باکتریولوژیک آب شرب شهر گرگان در سال ۱۳۸۹ دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و باکتریولوژیک آب شرب شهر گرگان در سال ۱۳۸۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و باکتریولوژیک آب شرب شهر گرگان در سال ۱۳۸۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین پارامترهای فیزیکی، شیمیایی و باکتریولوژیک آب شرب شهر گرگان در سال ۱۳۸۹ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آزمایشگاهی (Medical Laboratory Journal)

تعداد صفحات :۶

زمینه و هدف: ویژگیهای میکروبی، فیزیکی و شیمیایی آب آشامیدنی بر حسب نوع و مقدار مبنای قضاوت درباره قابل شرب بودن و تاثیرگذاری هر کدام از اجزا فوق بر بهبود کیفیت، افزایش مقبولیت و یا تهدید سلامت مصرف کننده آن می باشد. هدف از این بررسی پی بردن به مقادیر پارامترهای میکروبی و فیزیکوشیمیایی آب شرب شهرستان گرگان و مقایسه آن با استانداردهای ملی و جهانی بوده است.روش بررسی: در این مطالعه توصیفی-مقطعی، از تاریخ ۱/۷/۸۸ لغایت ۱/۷/۸۹ به مدت ۱۲ ماه نمونه برداری از آب شبکه شهری گرگان در هر ماه حدود ۵۰ نمونه از ۴ ایستگاه پایلوت انجام گرفت. روش نمونه برداری لحظه ای بوده و جامعه مورد مطالعه شبکه آب شرب منطقه شهری گرگان می باشد. کشت نمونه ها به منظور شمارش کلیفرمها به روش چند لوله (MPN) انجام شد. نمونه های اخذ شده جهت انجام آزمایشات شیمیایی در طول هر ماه ۴ نمونه از سطح ایستگاههای تعیین شده برداشت گردید. آزمایشات شیمیایی در دو دسته کلی آزمایشات دستگاهی و تیتری متری صورت گرفته است. کلیه آزمایشات به روش مرجع استاندارد متد انجام گردید.یافته ها: از مجموع ۵۹۸ نمونه آب جمع آوری شده جهت آزمایش میکروبی، ۵۵۱ نمونه (۹۲.۲%) فاقد کلیفرم، ۴۷ نمونه (۷.۸%) حاوی کلیفرم و ۱۶ مورد (۲.۷%) کلیفرم گرماپای داشته اند. مقدار متوسط سختی آب شرب گرگان ۴۱۳ میلیگرم در لیتر بر حسب کربنات کلسیم می باشد ولی میزان فلوئور ۰.۳۵ میلی گرم در لیتر کمتر از استانداد ملی است. میزان کلر باقی مانده در آب ۰.۶ میلی گرم لیتر و در حد استاندارد ملی می باشد.نتیجه گیری: بررسی نتایج نشان می دهد که آب شبکه در بیشتر روزهای سال از نظر میکروبی سالم بوده و در مجموع وضعیت قابل قبولی دارد. کلیه نمونه های مورد آزمایش از نظر پارامترهای فیزیکی و شیمیایی در محدوده استانداردهای ملی و جهانی بوده است از نظر سختی آب شرب گرگان جزء آبهای خیلی سخت می باشد

کلید واژه: باکتریولوژیکی، فیزیک و شیمیایی، آب شرب، گرگان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.