فراوانی سویه های لاکتوباسیلوس در مواد غذایی شهرهای آذربایجان شرقی


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 فراوانی سویه های لاکتوباسیلوس در مواد غذایی شهرهای آذربایجان شرقی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فراوانی سویه های لاکتوباسیلوس در مواد غذایی شهرهای آذربایجان شرقی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی فراوانی سویه های لاکتوباسیلوس در مواد غذایی شهرهای آذربایجان شرقی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن فراوانی سویه های لاکتوباسیلوس در مواد غذایی شهرهای آذربایجان شرقی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم آزمایشگاهی (Medical Laboratory Journal)

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: پروبیوتیکها میکروارگانیسم های غیر پاتوژن و مفیدی هستند که معمولا از سویه های لاکتوباسیلوس ها، لاکتوکوکها و برخی بیفیدوباکتریومها تشکیل شده اند پروبیوتیکها مکمل های غذایی با اثرات مفید بر سلامتی مصرف کنندگان شناخته شده اند. در کشورهای دیگر سویه های لاکتوباسیلوس و بیفیدیوباکتریوم با ترکیبات خاص و شمارش معینی از باکتریها برای اهداف درمانی و صنعت مواد غذایی استفاده می شوند. از این روی این مطالعه به منظور بررسی فراوانی لاکتوباسیلوس در مواد غذایی شهر های آذربایجان شرقی انجام گرفت.روش بررسی: در این مطالعه مقطعی یکصد نمونه از انواع مواد شامل لبنیات، گیاهان و حبوبات ماستهای پاستوریزه و سنتی، پنیر خامه ای و پنیرهای سنتی، گل زعفران، محصول تازه لوبیا چیتی، لوبیا قرمز، لوبیا سبز تازه از شهرهای مختلف آذربایجان شرقی نمونه برداری گردید. از نمونه ها به محیطهای کشت MRS آگار تلقیح نموده و در دمای oC 42 و ۳۷ oC و ۲۵ oC بمدت دو روز انکوبه شد و پس از ایزوله نمودن باکتری آنها را تغلیظ ولیوفلیزه نموده، پس از اتمام نمونه برداری همگی در محیط افتراقی تعیین هویت گردیدندیافته ها: در این بررسی لاکتوباسیلوس های: L. delbrueki، L. bulgaris، L. Salivarius، L. Casei، L. agilis به ترتیب با ۱۰، ۱۰، ۸، ۵، ۳ مورد شایعترین سویه های جدا شده بودند. لاکتوکوکوس ترموفیلوس با ۱۲ مورد شایعترین لاکتوک جدا شده بود.نتیجه گیری: بر اساس یافته های حاصل از این مطالعه انواع زیادی از پروبیوتیک های لاکتوباسیلوس در غذاها وجود دارند. جداسازی و تکثیر این پروبیوتیک ها و کاربرد آن در تولید و غذایی و با اهداف درمانی توصیه می شود.

کلید واژه: لاکتوباسیلها پروبیوتیک، مواد غذایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.