مقاله بررسی ویژگی های رسوب شناختی و آلودگی رسوبات سطحی بنادر سیریک و جاسک به آرسنیک و جیوه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی ویژگی های رسوب شناختی و آلودگی رسوبات سطحی بنادر سیریک و جاسک به آرسنیک و جیوه دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های رسوب شناختی و آلودگی رسوبات سطحی بنادر سیریک و جاسک به آرسنیک و جیوه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های رسوب شناختی و آلودگی رسوبات سطحی بنادر سیریک و جاسک به آرسنیک و جیوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های رسوب شناختی و آلودگی رسوبات سطحی بنادر سیریک و جاسک به آرسنیک و جیوه :
مقاله بررسی ویژگی های رسوب شناختی و آلودگی رسوبات سطحی بنادر سیریک و جاسک به آرسنیک و جیوه که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۸ در پژوهش های چینه نگاری و رسوب شناسی (مجله پژوهشی علوم پایه دانشگاه اصفهان) از صفحه ۴۷ تا ۶۴ منتشر شده است.
نام: بررسی ویژگی های رسوب شناختی و آلودگی رسوبات سطحی بنادر سیریک و جاسک به آرسنیک و جیوه
این مقاله دارای ۱۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله رسوب
مقاله آرسنیک
مقاله جیوه
مقاله سیریک
مقاله جاسک
چکیده و خلاصهای از مقاله:
ورود فلزات سنگین از قبیل آرسنیک و جیوه به زنجیره غذایی از جمله مهمترین مشکلات زیست محیطی است. حمل و نقل بخش عمده نفت صادره به اروپای غربی و ژاپن از طریق تنگه هرمز سبب شده است که این تنگه نقشی استراتژیک در اقتصاد جهانی ایفا نماید. در تحقیق حاضر برخی از ویژگی های رسوب شناختی و درجه آلودگی رسوبات سطحی بنادر سیریک و جاسک واقع در شرق تنگه هرمز به آرسنیک و جیوه مورد بررسی قرار گرفته است. از رسوبات سطحی ۱۶ ایستگاه در اعماق ۵ و ۱۰ متری آب در سیریک و جاسک در دی ماه ۱۳۸۶ نمونه برداری گردیده است. بررسی خصوصیات رسوب شناختی نشان داد که رسوبات مورد مطالعه، دانه ریز و عمدتا در حد رس هستند. میانگین مقدار ماده آلی و کربنات کلسیم موجود در نمونه ها به ترتیب ۸۲۵ و ۱۳۱۷ درصد می باشد. همچنین pH این نمونه ها در محدوده بین ۸۶ تا ۹۲ متغیر است. نتایج آنالیز رسوب با استفاده از روش ICP-MS نشان داد که میانگین غلظت آرسنیک و جیوه در بندر سیریک به ترتیب ۵۲۸ppm و ۰۰۲۷ppm و در بندر جاسک به ترتیب ۴۵۲ppm و ۰۰۳۸ppm می باشد. میانگین فاکتور غنی شدگی آرسنیک و جیوه در سیریک به ترتیب ۱۶۷۷ و ۱۹۳ و در جاسک به ترتیب ۱۱۳۶ و ۲۱۴ محاسبه شده است. این امر نشان دهنده غنی شدگی شدید و اندک این عناصر و نیز منشا غیر پوسته ای (فاضلاب های کشاورزی، صنعتی و آلودگی های نفتی) آن ها در رسوبات منطقه می باشد. با توجه به وجود زمین های کشاورزی بیشتر در منطقه سیریک و نزدیکی بیشتر ایستگاه های منطقه جاسک به محل وقوع حادثه نفتی خرداد ماه ۱۳۸۴، میانگین فاکتور آلودگی آرسنیک در سیریک (۰۴) از میانگین فاکتور آلودگی آرسنیک در جاسک (۰۳۴) بیشتر است. بررسی درجه آلودگی ایستگاه ها در سیریک و جاسک (به ترتیب .۴۶ و ۰۴۳) حاکی از آلودگی بیشتر ایستگاه های سیریک به عناصر آرسنیک و جیوه است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.