مقاله تحلیل روابط کارکردی-خدماتی سکونتگاههای انسانی با استفاده از روش تحلیل شبکه: بخش رونیز
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله تحلیل روابط کارکردی-خدماتی سکونتگاههای انسانی با استفاده از روش تحلیل شبکه: بخش رونیز دارای ۳۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله تحلیل روابط کارکردی-خدماتی سکونتگاههای انسانی با استفاده از روش تحلیل شبکه: بخش رونیز کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل روابط کارکردی-خدماتی سکونتگاههای انسانی با استفاده از روش تحلیل شبکه: بخش رونیز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله تحلیل روابط کارکردی-خدماتی سکونتگاههای انسانی با استفاده از روش تحلیل شبکه: بخش رونیز :
مقاله تحلیل روابط کارکردی-خدماتی سکونتگاههای انسانی با استفاده از روش تحلیل شبکه: بخش رونیز که چکیدهی آن در زیر آورده شده است، در تابستان ۱۳۸۷ در مدرس علوم انسانی از صفحه ۱ تا ۲۸ منتشر شده است.
نام: تحلیل روابط کارکردی-خدماتی سکونتگاههای انسانی با استفاده از روش تحلیل شبکه: بخش رونیز
این مقاله دارای ۲۸ صفحه میباشد، که برای تهیهی آن میتوانید بر روی گزینهی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله بخش رونیز
مقاله تحلیل شبکه
مقاله دیاگراف
مقاله روابط کارکردی-خدماتی
مقاله سکونتگاه
چکیده و خلاصهای از مقاله:
توسعه منطقه ای از طریق رشد، تنوع کارکردی سکونتگاهها و ایجاد قویترین ارتباط میان آنها به وقوع می پیوندد. بر همین اساس بررسی روابط کارکردی-خدماتی در بین سکونتگاهها به منظور رسیدن به یک الگوی مناسب سلسله مراتب سکونتگاهی الزامی است. از این رو مقاله حاضر با هدف بهره گیری از روش تحلیل شبکه در بررسی روابط کارکردی-خدماتی سکونتگاههای بخش رونیز تدوین شده است. به منظور دستیابی به هدف مورد نظر به تعیین ۲۰ رابطه خدماتی در چارچوپ چهار نوع کارکرد و رابطه (آموزشی-فرهنگی، زیربنایی-تجاری، بهداشتی-درمانی و اداری ) و با تهیه و تکمیل پرسشنامه در بین سکونتگاهها اقدام شد. سپس به منظور تحلیل هر یک از این روابط، از روش تحلیل شبکه استفاده شد. نتایج بررسیها نشان می دهد که از طریق کاربرد روش تحلیل شبکه می توان با سرعت و سهولت بیشتری روابط کارکردی میان سکونتگاههای انسانی را بازشناسی کرد. بر همین اساس مشخص شد که رابطه کارکردی-خدماتی سکونتگاهای بخش رونیز بیشتر با شهر رونیز (مرکز بخش) و روستاهای ماهفرخان و بنوان است. همچنین از لحاظ روابط مطالعه شده به استثنای شهر رونیز، به دلیل بعد مسافت سایر سکونتگاهها، تنها با سکونتگاههای دهستانی که در آن واقع شده اند، در ارتباط می باشند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.