جذب عناصر غذایی و عملکرد کلزا در شرایط شور زیر تاثیر سودوموناس های فلورسنت تولیدکننده آنزیم ACC- دآمیناز


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جذب عناصر غذایی و عملکرد کلزا در شرایط شور زیر تاثیر سودوموناس های فلورسنت تولیدکننده آنزیم ACC- دآمیناز دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جذب عناصر غذایی و عملکرد کلزا در شرایط شور زیر تاثیر سودوموناس های فلورسنت تولیدکننده آنزیم ACC- دآمیناز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جذب عناصر غذایی و عملکرد کلزا در شرایط شور زیر تاثیر سودوموناس های فلورسنت تولیدکننده آنزیم ACC- دآمیناز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جذب عناصر غذایی و عملکرد کلزا در شرایط شور زیر تاثیر سودوموناس های فلورسنت تولیدکننده آنزیم ACC- دآمیناز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های خاک (علوم خاک و آب)

تعداد صفحات :۱۶

تجمع نمک در خاکهای مناطق خشک و نیمه خشک یکی از مهمترین تنش های غیر زنده ای است که به طور گسترده ای بر تولید گیاهان زراعی تاثیر می گذارد. این پژوهش به منظور بررسی تاثیر سودوموناس های فلورسنت تولیدکننده آنزیم ACC- دآمیناز بر رشد و میزان جذب عناصر غذایی کلزا در سطوح مختلف شوری اجرا شد. آزمایش بصورت فاکتوریل در پایه طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار در شرایط کنترل شده و در گلخانه صورت گرفت. فاکتور باکتری شامل سودوموناس فلورسنس، سویه های ۱۱ و ۱۰۸ و سودوموماس پوتیدا سویه های ۱۶۹ و ۱۹۶ و یک تیمار بدون باکتری به عنوان شاهد، فاکتور شوری شامل شوری های ۰.۳۳۵ (به عنوان شاهد)، ۵، ۱۰ و ۱۵ دسی زیمنس بر متر از منبع آب شور طبیعی بود. نتایج نشان داد که تلقیح با باکتری های منتخب در تعدیل اثرات مضر شوری در دوره رشد رویشی و زایشی کلزا موثر بوده است. با افزایش در شوری جذب پتاسیم و کلسیم کاهش ولی، غلظت سدیم و کلر افزایش یافت. مقایسه میانگین نتایج نشان داد که در هر سطح شوری مورد مطالعه، تلقیح با سویه های منتخب باکتری باعث کند شدن روند کاهش در میزان عناصر غذایی ضروری، زیست توده و عملکرد دانه در اثر شوری بوده است. به طوری که تلقیح باکتری های با توان تولید ACC دآمیناز، توانست مقدار جذب عناصر غذایی و عملکرد کلزا را در شرایط شور بهبود بخشد.

کلید واژه: تنش شوری، رشد کلزا، تلقیح بذر کلزا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.