ابعاد اجتماعی و پیوندهای مردمی در تصوف اسلامی (با نگاهی به نسبت ‌های تصوف و آیین‌ های جوانمردی، ملامتیه و قلندریه)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ابعاد اجتماعی و پیوندهای مردمی در تصوف اسلامی (با نگاهی به نسبت ‌های تصوف و آیین‌ های جوانمردی، ملامتیه و قلندریه) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ابعاد اجتماعی و پیوندهای مردمی در تصوف اسلامی (با نگاهی به نسبت ‌های تصوف و آیین‌ های جوانمردی، ملامتیه و قلندریه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ابعاد اجتماعی و پیوندهای مردمی در تصوف اسلامی (با نگاهی به نسبت ‌های تصوف و آیین‌ های جوانمردی، ملامتیه و قلندریه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ابعاد اجتماعی و پیوندهای مردمی در تصوف اسلامی (با نگاهی به نسبت ‌های تصوف و آیین‌ های جوانمردی، ملامتیه و قلندریه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش زبان و ادبیات فارسی

تعداد صفحات :۲۴

تصوف اسلامی که در آغاز با رویکردی زاهدانه و مبتنی بر آداب ریاضت منشانه پاگرفت؛ آرام آرام و برابر مقتضیات زمان به موضوعات نظری روی آورد و «اخلاص در نیت» و «عشق و محبت» را به عنوان مباحث محوری مورد توجه و تاکید قرار داد. این رویکرد تازه موجب شد تا تعالیم صوفیه در پیوند با جامعه از صورتی کاربردی ‌تر برخوردار شود. از آنجا که آیین‌ های جوانمردی، ملامتیه و قلندریه هر کدام به گونه ‌ای توانسته ‌اند بخشی از حریم تصوف مردمی را به نمایش درآورند؛ شناخت برخی از کارهای آنان، ما را در رسیدن به ویژگی ‌های اجتماعی تصوف یاری می ‌کند. برابر با این نگرش، پیوستگی تعالیم جوانمردان با اصول تصوف، مکتب جوانمردی را به مدرسه ای برای آموزش زهد و تصوف برای عموم مردم بدل کرده است. از سوی دیگر، نفوذ جوانمردان و منش عیاری در میان اهل تصوف نیز سبب شد تا قابلیت نقد درون گفتمانی در حوزه تصوف اسلامی گسترش یابد. در همین راستا، «ملامتیه» را می ‌توان دنباله آیین جوانمردی برای دفع آسیب ‌هایی که دامنگیر پارسایان می ‌شود؛ دانست. استواری چارچوب نظری نقد درون گفتمانی موجب شد تا با تقویت بعد عملگرایانه خود و سامان دادن به جریان «قلندریه»، رویکرد مقاومت در برابر زهدهای ساختگی و ریاکارانه را گسترده تر و پررونق ‌تر سازد.

کلید واژه: تصوف اسلامی، آیین جوانمردی، ملامتیه، قلندریه، نقد درون گفتمانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.