بررسی تغذیه طبیعی سنگسر معمولی (Pomadasys kaakan) در آب های استان هرمزگان


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تغذیه طبیعی سنگسر معمولی (Pomadasys kaakan) در آب های استان هرمزگان دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تغذیه طبیعی سنگسر معمولی (Pomadasys kaakan) در آب های استان هرمزگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغذیه طبیعی سنگسر معمولی (Pomadasys kaakan) در آب های استان هرمزگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تغذیه طبیعی سنگسر معمولی (Pomadasys kaakan) در آب های استان هرمزگان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : آبزیان و شیلات

تعداد صفحات :۶

در این تحقیق ماهی سنگسر معمولی (Pomadasys kaakan) از شهریور ۱۳۸۱ تا آذر ماه ۱۳۸۲ مورد بررسی قرار گرفتند. در طی ۱۵ ماه بررسی، جمعا ۴۷۷ ماهی سنگسر معمولی جمع آوری شد. و تغذیه آن مورد بررسی قرار گرفت. شاخص خالی بودن معده (CV) در کل نمونه ها محاسبه گشت و مقدار ۷۵.۶۹ بدست آمد. همچنین ترجیح غذایی (FP) برای هر نوع غذا محاسبه گشت که به ترتیب برای خرچنگ، میگو، سایر سخت پوستان، ماهی، خیار دریایی، ماهی مرکب و هشت پا برابر ۳۹.۸، ۷.۰۷، ۲۷.۴، ۱۸.۵۸ ،۴.۴ ،۱.۷۷ و ۰.۸۸ بود. نتایج نشان داد که سنگسر معمولی از ماهیان کم خور بودند. و غذای مصرفی اصلی سنگسر معمولی را سخت پوستان بخصوص خرچنگ و غذای جانشینی آن را میگو و ماهی تشکیل می دادند. غذای تصادفی این ماهی شامل ماهی مرکب، خیار دریایی و هشت پا بود.

کلید واژه: تغذیه طبیعی، ماهی سنگسر، ضریب خالی بودن معده، ترجیح غذایی، هرمزگان، خلیج فارس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.