مقاله مقایسه ارزش تشخیصی Anti-cyclic citrullinated peptide antibody و فاکتور روماتوئید در تشخیص آرتریت روماتوئید


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه ارزش تشخیصی Anti-cyclic citrullinated peptide antibody و فاکتور روماتوئید در تشخیص آرتریت روماتوئید دارای ۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه ارزش تشخیصی Anti-cyclic citrullinated peptide antibody و فاکتور روماتوئید در تشخیص آرتریت روماتوئید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه ارزش تشخیصی Anti-cyclic citrullinated peptide antibody و فاکتور روماتوئید در تشخیص آرتریت روماتوئید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه ارزش تشخیصی Anti-cyclic citrullinated peptide antibody و فاکتور روماتوئید در تشخیص آرتریت روماتوئید :

مقاله مقایسه ارزش تشخیصی Anti-cyclic citrullinated peptide antibody و فاکتور روماتوئید در تشخیص آرتریت روماتوئید که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در پژوهش در پزشکی از صفحه ۱۵۶ تا ۱۶۱ منتشر شده است.
نام: مقایسه ارزش تشخیصی Anti-cyclic citrullinated peptide antibody و فاکتور روماتوئید در تشخیص آرتریت روماتوئید
این مقاله دارای ۶ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آرتریت روماتوئید
مقاله تشخیص
مقاله Anti-CCP؛ فا کتور روماتوئید
مقاله ارزش تشخیصی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: آرتریت روماتوئید (RA) نوعی بیماری خودایمنی مزمن با سیر پیشرونده است که نیاز به تشخیص زودرس و درمان به موقع و جدی دارد. ارزش تشخیصی آنتی بادی های ضدسیترولینی (Anti-CCP) در تشخیص زودرس RA در مطالعات متعددی نشان داده شده است. مطالعه حاضر با هدف تعیین و مقایسه ارزش تشخیصی Anti-CCP و فاکتور روماتوئیدی (RF) برای RA انجام شد.
روش بررسی: تحقیقی با طراحی کارآزمایی بالینی از نوع تشخیصی روی ۲۵۵ بیمار RA که تشخیص بیماری بر اساس معیارهای تشخیصی کالج روماتو لوژی آمریکا (ACR) در آنان تایید شده بود و ۲۹۰ بیمار غیر RA انجام شد. نمونه سرم از کلیه بیماران و غیربیماران جهت سنجش Anti-CCP و RF گرفته شد. حساسیت، ویژگی، ارزش اخباری مثبت (PPV)، ارزش اخباری منفی (NPV) و نسبت درست نمایی مثبت (LR+) و نسبت درست نمایی منفی (LR-) و حدود اطمینان ۹۵ درصد آنها با درنظر گرفتن علایم بالینی معیارهای ACR به عنوان استاندارد تشخیصی برآورد گردید.
یافته ها: Anti-CCP در ۲/۷۹ درصد و فاکتور روماتوئید در ۱/۷۲ درصد و هر دو آنتی بادی در ۳/۱۳ درصد بیماران RA مثبت بودند. در ۴۷/۸ درصد بیماران RA سرونگاتیو، آزمون AntiCCP مثبت بود. حساسیت، ویژگی، PPV، NPV، LR+ و LR- برای Anti-CCP در تشخیص RA بترتیب ۲/۷۹ درصد، ۸/۹۴ درصد، ۹۳ درصد، ۸/۸۳ درصد و ۵/۱۳ درصد و برای RF بترتیب ۱/۷۲ درصد، ۶/۹۰ درصد، ۲/۸۷ درصد، ۷/۷۸ درصد، ۸۱/۶ و ۲۶/۰ و برای هر دو آنتی بادی ۷/۶۴ درصد، ۵/ ۹۷ درصد، ۹/۹۵ درصد، ۸/۷۵ درصد، ۸/۲۶ درصد و ۳۶/۰ درصد بود. آزمون مثبت Anti-CCP برای تشخیص RA سرونگاتیو، ویژگی ۶/۸۹ درصد و PPV معادل ۸۵ درصد را نشان داد.
نتیجه گیری: Anti-CCP از نظر شاخص های تشخیصی نسبت بهRF خصوصا در تشخیص RA سرونگاتیو برتری دارد. بهرحال وجود دو آنتی بادی با هم از هر کدام به تنهایی ارزش تشخیصی بیشتری را نشان میدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.