مقاله بررسی میزان بروز اولین تشنج بدون تب بعد از اولین تشنج تب خیز و عوامل مرتبط با آن


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان بروز اولین تشنج بدون تب بعد از اولین تشنج تب خیز و عوامل مرتبط با آن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان بروز اولین تشنج بدون تب بعد از اولین تشنج تب خیز و عوامل مرتبط با آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان بروز اولین تشنج بدون تب بعد از اولین تشنج تب خیز و عوامل مرتبط با آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان بروز اولین تشنج بدون تب بعد از اولین تشنج تب خیز و عوامل مرتبط با آن :

مقاله بررسی میزان بروز اولین تشنج بدون تب بعد از اولین تشنج تب خیز و عوامل مرتبط با آن که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در پژوهش در پزشکی از صفحه ۱۹۹ تا ۲۰۳ منتشر شده است.
نام: بررسی میزان بروز اولین تشنج بدون تب بعد از اولین تشنج تب خیز و عوامل مرتبط با آن
این مقاله دارای ۵ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تشنج تب خیز
مقاله تشنج تب خیز کمپلکس
مقاله صرع

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
سابقه و هدف: شایع ترین اختلال نورولوژیک کودکان، تشنج تب خیز است. با توجه به میزان بروز متفاوت تشنج بدون تب بعد ازاولین تشنج تب خیز و عوامل مختلف موثر بر آن، این تحقیق به منظور تعیین میزان بروز اولین تشنج بدون تب بعدی و عوامل خطرزای مرتبط با آن صورت گرفت.
روش بررسی: تحقیق به روش Longitudinal بر روی کلیه کودکانی که به علت اولین حمله تشنج تب خیز از فروردین ۱۳۸۳ لغایت مهر ۱۳۸۴ بطور مستمر مراجعه و در بخش اطفال بیمارستان شهید صدوقی یزد بستری شده بودند، انجام گرفت. این کودکان حداقل ۱۵ ماه پیگیری شدند و آنالیز اطلاعات با آزمون آماری دقیق فیشر صورت گرفت.
یافته ها: تحقیق روی ۱۳۹ کودک واجد شرایط که ۷/۵۴ درصد پسر و ۳/۴۵ درصد دختر در سنین ۲۱/۱± ۰۳/۲ سال بودند، انجام گرفت. نوع تب و تشنج در ۶۷ درصد موارد ساده و در ۳۳ درصد موارد کمپلکس بود. تشنج بدون تب بعدی در ۵/۶ درصد بیماران بروز کرد و زمان بروز آن ۴/۹ ± ۸/۷ ماه بعد بود. عوامل مرتبط با بروز آن شامل تشنج تب خیز در ظرف کمتر از یکساعت از شروع تب، تشنج تب خیز کمپلکس از نوع فوکال، تاخیر تکاملی و عود تشنج تب خیز بود.
نتیجه گیری: در این مطالعه تشنج تب خیز فوکال از ریسک فاکتورهای بروز تشنج بدون تب بعدی بود لذا باید در تشخیص این نوع تشنج ها، دقت بیشتری به خرج داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.