اثربخشی کرم تربینافین ۱ درصد در مقایسه با کرم کتوکونازول ۲ درصد و دارونما در بیماران مبتلا به درماتیت سبورئیک صورت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثربخشی کرم تربینافین ۱ درصد در مقایسه با کرم کتوکونازول ۲ درصد و دارونما در بیماران مبتلا به درماتیت سبورئیک صورت دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثربخشی کرم تربینافین ۱ درصد در مقایسه با کرم کتوکونازول ۲ درصد و دارونما در بیماران مبتلا به درماتیت سبورئیک صورت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثربخشی کرم تربینافین ۱ درصد در مقایسه با کرم کتوکونازول ۲ درصد و دارونما در بیماران مبتلا به درماتیت سبورئیک صورت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثربخشی کرم تربینافین ۱ درصد در مقایسه با کرم کتوکونازول ۲ درصد و دارونما در بیماران مبتلا به درماتیت سبورئیک صورت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تبریز

تعداد صفحات :۸

زمینه و اهداف: داروهای مختلفی در درمان درماتیت سبورئیک استفاده شده است اما کارایی بسیاری از آنها در کارآزمایی های بالینی تصادفی بررسی نشده است. این مطالعه به صورت کارآزمایی بالینی تصادفی دو سویه کور برای بررسی اثربخشی کرم تربینافین ۱ درصد در مقایسه با کرم کتوکونازول ۲ درصد و دارونما در بیماران مبتلا به درماتیت سبورئیک صورت طراحی شده است.مواد و روشها: ۹۰ بیمار پس از اخذ رضایت نامه کتبی به طور تصادفی در سه گروه قرار گرفتند (هر گروه ۳۰ نفر). میانگین سنی جمعیت مورد مطالعه ۳۳.۱۵±۱۱.۶۰ سال بود. بیماران ۴ هفته روزی ۲ بار از یکی از داروها استفاده کردند. شدت بیماری بر اساس اریتم، پوسته گذاری و خارش که هر کدام از صفر تا ۳ درجه بندی شد، در شروع کارآزمایی، هفته ۴ و هفته ۱۲ ثبت شد. مشخصات دموگرافیک و شدت بیماری سه گروه در شروع مطالعه متعادل بود.یافته ها: میانگین ± انحراف معیار اسکور کل در گروههای تربینافین، کتوکونازول و دارونما به ترتیب از ۵.۰۴±۲.۰۲، ۵.۰۴±۱.۵۰ و ۴.۹۷±۱.۷۱ در شروع مطالعه به ۱.۷۸±۲.۴۷، ۱.۸۱±۲.۴۳ و ۳.۷۳±۱.۷۴ در هفته دوازدهم کاهش یافت. میانگین اسکور کل در گروههای کتوکونازول و تربینافین کاهش قابل توجه نسبت به گروه دارونما داشت (P=0.003). اما گروه کتوکونازول و گروه تربینافین تفاوت معناداری با یکدیگر نداشتند (P>0.05). عارضه جانبی جدی گزارش نشد و میزان عود و عارضه جانبی بین سه گروه تفاوت معنی داری نداشت.نتیجه گیری: کرم تربینافین ۱ درصد و کرم کتوکونازول ۲ درصد در درمان درماتیت سبورئیک موثر و ایمن هستند.

کلید واژه: درماتیت سبورئیک صورت، تربینافین، کتوکونازول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.