تعیین نیاز سرمایی و گرمایی جوانه های گل در چند رقم هلو (.Prunus persica L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین نیاز سرمایی و گرمایی جوانه های گل در چند رقم هلو (.Prunus persica L) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین نیاز سرمایی و گرمایی جوانه های گل در چند رقم هلو (.Prunus persica L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین نیاز سرمایی و گرمایی جوانه های گل در چند رقم هلو (.Prunus persica L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین نیاز سرمایی و گرمایی جوانه های گل در چند رقم هلو (.Prunus persica L) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم باغبانی (علوم و صنایع کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۰

پژوهش حاضر به منظور تعیین نیاز سرمایی و نیاز گرمایی جوانه های گل در پنج رقم هلو (کوثری، حاج کاظمی، انجیری عسلی، انجیری زعفرانی و هلوی زودرس) انجام شد. شاخه های یکساله با قطر و طول یکسان در هر هفته پس از برداشت از درخت به اتاقک رشد انتقال یافتند. وضعیت جوانه ها از نظر مراحل فنولوژیکی، وزن تر و خشک در هر مرحله نمونه برداری مورد بررسی قرار گرفت. برای محاسبه نیاز سرمایی از مدل های یوتا، کارولینای شمالی، واحدهای سرمایی متغیر، تعداد ساعات بین صفر و ۷ درجه سانتیگراد و مدل <7.2 استفاده شد. از زمان رفع نیاز سرمایی تا ۵۰ درصد تمام گل بعنوان محدوده زمانی در تعیین نیاز گرمایی مورد استفاده قرار گرفت. نتایج نشان داد در تمامی مدلهای مورد مطالعه رقم انجیری عسلی حداقل نیاز سرمایی و ارقام کوثری و حاج کاظمی بیشترین نیاز سرمایی را به همراه داشتند. در حالی که ارقام انجیری زعفرانی و هلوی زودرس نیاز سرمایی متوسطی نشان دادند. نیاز سرمایی این ارقام بین ۷۴۶ و ۸۶۸ واحد سرمایی برحسب مدل یوتا بود. وزن تر و خشک جوانه ها در قبل و بعد از قرارگیری در اتاقک رشد، اختلاف معنی داری را در زمان های مختلف نمونه برداری نشان دادند. از نظر میزان نیاز گرمایی رقم انجیری زعفرانی با ۴۰۹۹ GDH حداقل نیاز گرمایی را در بین ارقام به خود اختصاص داده است. در صورتیکه رقم های کوثری و حاج کاظمی به طور مشترک با ۴۵۴۳ GDH بیشترین نیاز گرمایی را به همراه داشتند و رقم انجیری عسلی با ۴۳۸۴ GDH و زودرس با ۴۲۳۲ GDH نیاز گرمایی حد واسط داشتند.

کلید واژه: نیاز سرمایی، نیاز گرمایی، مدل یوتا، هلو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.