مقاله بررسی اثر مصرف خوراکی کنگرفرنگی بر روی میزان گلوکز و چربی سرم در موش صحرایی ماده دیابتی شده


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر مصرف خوراکی کنگرفرنگی بر روی میزان گلوکز و چربی سرم در موش صحرایی ماده دیابتی شده دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر مصرف خوراکی کنگرفرنگی بر روی میزان گلوکز و چربی سرم در موش صحرایی ماده دیابتی شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر مصرف خوراکی کنگرفرنگی بر روی میزان گلوکز و چربی سرم در موش صحرایی ماده دیابتی شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر مصرف خوراکی کنگرفرنگی بر روی میزان گلوکز و چربی سرم در موش صحرایی ماده دیابتی شده :

مقاله بررسی اثر مصرف خوراکی کنگرفرنگی بر روی میزان گلوکز و چربی سرم در موش صحرایی ماده دیابتی شده که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در آبان ۱۳۸۸ در دانشور از صفحه ۱۳ تا ۲۰ منتشر شده است.
نام: بررسی اثر مصرف خوراکی کنگرفرنگی بر روی میزان گلوکز و چربی سرم در موش صحرایی ماده دیابتی شده
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله کنگرفرنگی
مقاله دیابت قندی
مقاله گلوکز
مقاله لیپید

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
مقدمه و هدف: در بررسی حاضر، اثر مصرف خوراکی کنگرفرنگی بر میزان گلوکز و چربی های سرم در مدل تجربی دیابت قندی در موش صحرایی مورد بررسی قرار گرفت.
مواد و روش ها: موش های صحرایی ماده به تعداد ۳۲ به چهار گروه یکسان کنترل، کنترل تحت تیمار با گیاه، دیابتی شده و دیابتی شده تحت درمان با گیاه تقسیم بندی شدند. برای دیابتی کردن موش ها از داروی استرپتوزوتوسین به فرم تک دوز و میزان شصت میلی گرم بر کیلوگرم به صورت داخل صفاقی استفاده شد. دو گروه تحت تیمار با گیاه نیز پودر این گیاه مخلوط شده با غذای استاندارد موش را با نسبت وزنی ۲۵/۶درصد دریافت کردند. میزان گلوکز و لیپیدهای سرم قبل از بررسی و در هفته های سوم و ششم پس از بررسی تعیین شد.
نتایج: میزان گلوکز سرم در حیوانات دیابتی شده افزایش معنادار (p<0.0001) پیدا کرد و سطح سرمی این پارامتر در هفته ششم در گروه دیابتی شده تحت تیمار به طور معنادار کمتر از گروه دیابتی شده بود (P<0.005). سطح تری گلیسیرید در هفته ششم در گروه دیابتی شده تحت درمان با این گیاه در مقایسه با گروه دیابتی شده به صورت غیرمطلوب بیشتر بود، سطح کلسترول توتال سرم در گروه دیابتی شده تحت درمان در هفته ششم در مقایسه با گروه دیابتی شده کاهش غیرمعنادار نشان داد و میزان کلسترول HDL در گروه های کنترل و دیابتی شده تحت تیمار نیز نسبت به گروههای کنترل و دیابتی شده، افزایش مطلوب و معنادار نشان داد (p<0.005-p<0.001). به علاوه، کلسترول LDLدر موش های دیابتی شده تحت تیمار کاهش معنادار در مقایسه با گروه دیابتی شده، نشان داد (p<0.005).
نتیجه گیری: مصرف خوراکی کنگرفرنگی در موش های صحرایی دیابتی شده دارای اثر کاهنده قندخون بوده و موجب تغییر سودمند در سطح کلسترول HDL و LDL می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.