بررسی اثر اسانس زیره سبز بر روی رشد باکتری باسیلوس سرئوس در یک مدل غذایی


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر اسانس زیره سبز بر روی رشد باکتری باسیلوس سرئوس در یک مدل غذایی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر اسانس زیره سبز بر روی رشد باکتری باسیلوس سرئوس در یک مدل غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر اسانس زیره سبز بر روی رشد باکتری باسیلوس سرئوس در یک مدل غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر اسانس زیره سبز بر روی رشد باکتری باسیلوس سرئوس در یک مدل غذایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: باسیلوس سرئوس باکتری است گرم مثبت و اسپوردار که اغلب در فرآورده‌ های غذایی مانند گوشت، سبزیجات، سوپ، برنج، شیر و سایر فرآورده ‌های لبنی تکثیر می ‌نماید. بین ۱ الی ۲۰ درصد تمامی موارد شیوع مسمومیت ‌های غذایی در جهان به دلیل باسیلوس سرئوس بوده است. امروزه توجه و علاقه فزاینده به استفاده از اسانس‎ های گیاهی به عنوان نگه ‌دارنده‌ های طبیعی برای غذا وجود دارد. یک نمونه از این افزودنی ‌های ضدمیکروبی طبیعی اسانس زیره سبز است و تاکنون مهار رشد چندین باکتری بیماری ‌زا توسط این اسانس در مقالات مختلف گزارش شده است.هدف: هدف از این تحقیق ارزیابی اثر ضدمیکروبی اسانس زیره سبز علیه باکتری باسیلوس سرئوس در یک مدل غذایی است.روش بررسی: اسانس گیاه زیره سبز به وسیله روش تقطیر با بخار آب استخراج شد و به کمک دستگاه رنگ ‌نگار گازی متصل به طیف ‌نگار جرمی مورد تحلیل قرار گرفت. سپس تاثیر غلظت‌ های مختلف اسانس (صفر، ۵۰، ۱۵۰، ۳۰۰ و۴۵۰ ppm ) بر باکتری باسیلوس سرئوس در سوپ جو تجاری در دو دمای نگه ‌داری ۱۰ و ۲۵ درجه سانتی ‌گراد طی زمان‌ های معینی از آزمایش (روز صفر، ۱، ۲، ۳، ۴، ۵، ۶، ۹، ۱۲، ۱۵، ۱۸ و ۲۱) مورد بررسی قرار گرفت.نتایج: لگاریتم باکتری باسیلوس سرئوس به وسیله غلظت‌ های‌ ۳۰۰ و ۴۵۰ ppm اسانس در دمای نگه‌ داری ۱۰ درجه سانتی ‌گراد و همچنین غلظت ۴۵۰ ppm اسانس در دمای نگه ‌داری ۲۵ درجه سانتی‌ گراد به طور معنی ‌داری کاهش پیدا کرد (p<0.01).نتیجه ‌گیری: یافته‌ های این پژوهش نشانگر اثرات بالقوه مهارکننده اسانس زیره سبز بر باکتری باسیلوس سرئوس در مدل غذایی (سوپ جو تجاری) بود.

کلید واژه: اسانس زیره سبز، باسیلوس سرئوس، سوپ جو تجاری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.