مقاله بررسی آلودگی صوتی در منطقه نفتی لاوان و تعیین اثر محصورسازی منابع مولد صدا بر کاهش تراز فشار صدا


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آلودگی صوتی در منطقه نفتی لاوان و تعیین اثر محصورسازی منابع مولد صدا بر کاهش تراز فشار صدا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آلودگی صوتی در منطقه نفتی لاوان و تعیین اثر محصورسازی منابع مولد صدا بر کاهش تراز فشار صدا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آلودگی صوتی در منطقه نفتی لاوان و تعیین اثر محصورسازی منابع مولد صدا بر کاهش تراز فشار صدا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آلودگی صوتی در منطقه نفتی لاوان و تعیین اثر محصورسازی منابع مولد صدا بر کاهش تراز فشار صدا :

مقاله بررسی آلودگی صوتی در منطقه نفتی لاوان و تعیین اثر محصورسازی منابع مولد صدا بر کاهش تراز فشار صدا که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز و زمستان ۱۳۸۶ در سلامت کار ایران از صفحه ۴۹ تا ۵۶ منتشر شده است.
نام: بررسی آلودگی صوتی در منطقه نفتی لاوان و تعیین اثر محصورسازی منابع مولد صدا بر کاهش تراز فشار صدا
این مقاله دارای ۸ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله آلودگی صوتی
مقاله استخراج نفت
مقاله جزیره لاوان
مقاله محصورسازی

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
زمینه و هدف: مواجهه بیش از حد مجاز با آلودگی صدای صنعتی می تواند سبب بروز افت شنوایی در کارکنان شود. به دلیل افت شنوایی مکالمه فرد با دیگران دچار اخلال می شود و احتمال دارد که علایم هشدار دهنده را نشنیده و به این ترتیب مشکلاتی از دیدگاه ایمنی ایجاد شود. علاوه بر این اختلالاتی در روابط اجتماعی فرد بروز خواهد کرد.
در این پژوهش ضمن شناسایی منابع مولد صدای مستقر در منطقه لاوان، تراز فشار صدا در واحدهای مختلف اندازه گیری و نقشه های صوتی منطقه مورد پژوهش تهیه گردید. بعلاوه دز صدای دریافتی کارکنان که در نواحی خطر مشغول به کار بودند، تعیین گردید.
روش بررسی: ابتدا واحدهایی که منابع صدا در آنها مستقر بودند مشخص شد. با استفاده از صداسنج CEL-440 اندازه گیری هایی انجام گردید. با استفاده از دوزیمتر CSL-272 از ۱۵ نفر کارگران دزیمتری بعمل آمد.
یافته ها: منابع مولد صدای موجود در منطقه عمدتا عبارت بودند از توربین های گازی، ژنراتور دیزلی، کمپرسورها، فن ها و لوله های حاوی سیال، نقشه های صوتی، بیانگر بالاتربودن تراز فشار صدا از حدود مجاز مواجهه ملی است. همچنین تحلیل دوز صدای دریافتی کارکنان نشان دهنده بالابودن میزان مواجهه آنها از حدمجاز تعیین شده می باشد (p<0.001).
نتیجه گیری: نتایج بدست آمده نشان داد که در صورت محصور سازی منابع مولد صدا می توان تراز فشار صدا را تا حد قابل قبولی کاهش داد اما در هر مورد باید به محدودیت هایی که روش محصورسازی به همراه دارد توجه کرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.