بررسی تغییرات زمین ریخت شناسی (ژئومرفولوژی) و رسوب شناسی بخش های ساحلی و کم ژرفای کشور امارات در اثر ساخت جزایر مصنوعی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی تغییرات زمین ریخت شناسی (ژئومرفولوژی) و رسوب شناسی بخش های ساحلی و کم ژرفای کشور امارات در اثر ساخت جزایر مصنوعی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی تغییرات زمین ریخت شناسی (ژئومرفولوژی) و رسوب شناسی بخش های ساحلی و کم ژرفای کشور امارات در اثر ساخت جزایر مصنوعی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تغییرات زمین ریخت شناسی (ژئومرفولوژی) و رسوب شناسی بخش های ساحلی و کم ژرفای کشور امارات در اثر ساخت جزایر مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی تغییرات زمین ریخت شناسی (ژئومرفولوژی) و رسوب شناسی بخش های ساحلی و کم ژرفای کشور امارات در اثر ساخت جزایر مصنوعی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم زمین
تعداد صفحات :۱۰
کشور امارات در سال های اخیر اقدام به ساخت جزایر و سدهای (بریر) مصنوعی در بخش جنوبی خلیج فارس کرده است. ساخت این جزایر مشابه هر سازه دریایی تاثیرات خاصی بر روی ریخت شناسی حوضه رسوبی می گذارد. هدف از پژوهش اخیر، مستند کردن تغییرات ریخت شناختی و اثرات زیست محیطی ساخت جزایر مصنوعی کشور امارات بر خلیج فارس است. این پژوهش با استفاده از بررسی های دورسنجی و رسوب شناسی انجام پذیرفت. در بررسی های دورسنجی، مقایسه تصاویر ماهواره ای مربوط به سال های ۱۹۹۸، ۲۰۰۳، ۲۰۰۷، ۲۰۰۸ و ۲۰۰۹ مد نظر قرار گرفت و در مطالعات رسوب شناسی، ویژگی های ۳ نمونه رسوب مربوط به بخش های ساحلی جزایر مصنوعی بررسی شد. بررسی ها نشان می دهد ساخت این جزایر اثرات منفی بر ویژگی های زمین ریخت شناسی پهنه ساحلی خلیج فارس در محدوده کشور امارات گذاشته است. رسوبگذاری پیرامون جزایر مصنوعی سبب کاهش ژرفای آب شده است. جنس رسوبات بیشتر کربناتی و منشا آنها در بخش های باختری جزایر که در مسیر حرکت جریان های دریایی به موازات ساحل قرار دارند، بیشتر ذرات کربناتی آواری و در بخش های خاوری دارای دو منشا آواری و درون حوضه ای است. ساخت سدهای ماسه ای باریک در امتداد ساحل موجب ایجاد محیطی آرام و لاگونی بین ساحل و سد ماسه ای کرده است که سبب ته نشست مستقیم کربنات از آب دریا و پیشروی ساحل به سمت دریا شده است. میزان خشک شدگی در بیشترین حالت به میزان ۱۲۰ متر از سال ۲۰۰۸ تا ۲۰۰۹ برآورد می شود.
کلید واژه: خلیج فارس، جزایر مصنوعی، امارات، رسوب شناسی، خشک شدگی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.