مقاله ارزیابی کارایی نسبی استانهای کشور در دستیابی به اهداف برنامه سوم توسعه کشور در بخش کشاورزی


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی کارایی نسبی استانهای کشور در دستیابی به اهداف برنامه سوم توسعه کشور در بخش کشاورزی دارای ۲۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی کارایی نسبی استانهای کشور در دستیابی به اهداف برنامه سوم توسعه کشور در بخش کشاورزی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی کارایی نسبی استانهای کشور در دستیابی به اهداف برنامه سوم توسعه کشور در بخش کشاورزی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی کارایی نسبی استانهای کشور در دستیابی به اهداف برنامه سوم توسعه کشور در بخش کشاورزی :

مقاله ارزیابی کارایی نسبی استانهای کشور در دستیابی به اهداف برنامه سوم توسعه کشور در بخش کشاورزی که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در اقتصاد کشاورزی و توسعه از صفحه ۱۵۵ تا ۱۷۸ منتشر شده است.
نام: ارزیابی کارایی نسبی استانهای کشور در دستیابی به اهداف برنامه سوم توسعه کشور در بخش کشاورزی
این مقاله دارای ۲۴ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله تحلیل پوششی داده ها
مقاله کارایی نسبی
مقاله برنامه سوم توسعه

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
ارزیابی روند حرکت استانها در برنامه های توسعه و به طورکلی روند حرکت کشور در این راستا مساله ای است که در طول سالهای اخیر همواره با کم توجهی مسولان، سیاستگذاران و حتی پژوهشگران مواجه بوده است. گواه این مدعا نبود منابع کافی جهت قضاوت روند حرکتی در برنامه سوم توسعه است در حالی که نزدیک به سه سال از اتمام این برنامه می گذرد.
در این پژوهش برای اولین بار در کشور به ارزیابی روند حرکت استانها در طول سالهای برنامه سوم کشور پرداخته میشود و بر این اساس استانهای کشور از نظر کارایی در دستیابی به اهداف خود در برنامه سوم توسعه، رتبه بندی میگردند و الگوی بهینه برای استان های ناکارا به منظور حرکت به سمت مرز کارایی مشخص می شود. بدین منظور بخش کشاورزی به عنوان بخشی تاثیرگذار و با داشتن اطلاعات قابل دسترس در بازه زمانی ۱۳۷۹ تا ۱۳۸۳ انتخاب گردید و این ارزیابی بر مبنای مدل ریاضی تحلیل پوششی داده ها صورت گرفت.
نتایج حاکی از وجود تفاوت در کارایی استانها نسبت به یکدیگر در بهره گیری از نهاده ها به منظور تولید در بخش کشاورزی است؛ به خصوص استانهای هرمزگان، تهران، قم و گیلان در این رتبه بندی کارایی قابل توجهی داشته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.