مقاله ساکاریفیکاسیون ضایعات سلولزی کشاورزی برای تولید بیو اتانول


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ساکاریفیکاسیون ضایعات سلولزی کشاورزی برای تولید بیو اتانول دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ساکاریفیکاسیون ضایعات سلولزی کشاورزی برای تولید بیو اتانول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ساکاریفیکاسیون ضایعات سلولزی کشاورزی برای تولید بیو اتانول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ساکاریفیکاسیون ضایعات سلولزی کشاورزی برای تولید بیو اتانول :

مقاله ساکاریفیکاسیون ضایعات سلولزی کشاورزی برای تولید بیو اتانول که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در پاییز ۱۳۸۸ در شیمی و مهندسی شیمی ایران از صفحه ۴۹ تا ۵۷ منتشر شده است.
نام: ساکاریفیکاسیون ضایعات سلولزی کشاورزی برای تولید بیو اتانول
این مقاله دارای ۹ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله ضایعات کشاورزی
مقاله ساکاریفیکاسیون
مقاله آب کافت
مقاله بیو اتانول
مقاله سلولز

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
محدود بودن استفاده از منابع نشاسته ای که به طور عمده برای مصارف غذایی است، موجب شده تا منابع سلولزی و لیگنوسلولزی به منظور تولید اتانول مورد توجه واقع شوند و استفاده از منابع گلوکزی سلولزی و لیگنو سلولزی به عنوان ماده اولیه برای تولید اتانول ظرفیت های بالا را برای تولید سوخت اتومبیل بسیار مهم ساخته است. در این پژوهش ۴ منبع متفاوت از ضایعات کشاورزی و سلولزی (تراشه چوب، کاه گندم، برگ درختان و کاغذ باطله) انتخاب و پس از شستشو و آماده سازی های اولیه با استفاده از تیمارهای متفاوتی نظیر قلیایی و اکسایشی لیگنین زدایی شده و به روش اسیدی آب کافت شدند. مقدارهای بهینه غلظت محلول قلیایی و محلول حاوی آب اکسیژنه، دما و غلظت اسید مورد بررسی قرار گرفته و تعیین شدند. میزان قند کل و قندهای غالب با روش های کروماتوگرافی مایع (HPLC-RI) و فهلینگ تعیین شدند. میزان قند کل تولید شده تحت بهترین شرایط به ترتیب برای کاغذ، برگ، کاه و چوب ۵۸ ،۴۷، ۵۰ و ۴۳ درصد به دست آمدند. اثر تیمار ترکیبی قلیایی- اکسایشی بر افزایش بازده تبدیل در مورد کاه گندم نسبت به سایر موردها بیشتر بود و این به دلیل بالا بودن محتوی مواد آلی و لیگنین در کاه منطقی به نظر می رسد. شربت قندی تحت تخمیر مخمر غذایی قرار گرفته و میزان الکل حاصل با استفاده از روش SPME-GC-FID تعیین شد. محلول هیدروکسید با غلظت ۳-۲ مولار و محلول اکسایشی ۳ درصد به عنوان مناسب ترین محلول های تیمار انتخاب شدند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.