بررسی شیوع مهارکننده فاکتور ۸ در افراد هموفیل A شهرستان سنندج


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی شیوع مهارکننده فاکتور ۸ در افراد هموفیل A شهرستان سنندج دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی شیوع مهارکننده فاکتور ۸ در افراد هموفیل A شهرستان سنندج  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی شیوع مهارکننده فاکتور ۸ در افراد هموفیل A شهرستان سنندج،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی شیوع مهارکننده فاکتور ۸ در افراد هموفیل A شهرستان سنندج :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه (بهبود) (journal of kermanshah university of medical sciences)

تعداد صفحات :۶

زمینه: وجود مهارکننده فاکتور ۸ یکی از معضلات در درمان بیماران مبتلا به هموفیلی A محسوب می شود. بیماران هموفیل دارای مهارکننده، دچار خونریزی های شدیدتری می شوند و درمان آن ها بسیار هزینه بردارتر و مشکل تر است. هدف از این مطالعه بررسی شیوع مهارکننده و اثبات ضرورت غربالگری بیماران هموفیل از نظر مهارکننده می باشد. روش ها: ۱۰۴ بیمار مبتلا به هموفیلی A با میانگین سنی ۹.۳±۲۳.۸ سال مراجعه کننده به بخش بیماری های خاص بیمارستان بعثت سنندج بین سال های ۸۸-۱۳۸۵ جهت وجود مهارکننده فاکتور ۸ با نمونه گیری آسان بررسی شدند. نمونه خون وریدی آن ها با نسبت ۹ به ۱ با سیترات سدیم ۳.۲ gr/dl مخلوط گردید و پس از تهیه پلاسما برای همه نمونه ها در ابتدا تست APTT mix و سپس تست بتسدا و تعیین تیتر مهارکننده انجام شد. یافته ها: از۱۰۴ بیمار مورد بررسی، ۲۰ بیمار (۱۹.۲%) دارای تیتر مهارکننده بودند که قبلا هیچ کدام از نظر مهارکننده بررسی نشده بودند. سطح فاکتور مهارکننده در ۱۶ بیمار در حد زودگذر و در ۴ بیمار در حد افراد با پاسخ بالا بود به طوری که سطح مهارکننده بیشتر از ۵ واحد بتسدا تعیین گردید. بیشترین مهارکننده در گروه سنی ۲۵-۱۱ سال دیده شد اما بین سن و وجود مهارکننده، رابطه آماری معناداری دیده نشد. نتیجه گیری: با توجه به شیوع ۱۹.۲ درصد مهارکننده فاکتور ۸ در بیماران هموفیلی A سنندج که تقریبا مشابه شیوع آن در سایر کشورهاست، غربالگری تمام بیماران و انجام تست بتسدا هر ۶ ماه یک بار برای پیگیری بیماران و نیز آگاهی از بروز موارد جدید مهارکننده در بیماران هموفیلی توصیه می شود.

کلید واژه: هموفیلی A، مهارکننده فاکتور ۸، غربالگری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.