مطالعه فوق ریزبینی اووسیت و پرده شفاف فولیکول های تخمدانی موش صحرایی متعاقب ایجاد دیابت تجربی و درمان با متفورمین


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه فوق ریزبینی اووسیت و پرده شفاف فولیکول های تخمدانی موش صحرایی متعاقب ایجاد دیابت تجربی و درمان با متفورمین دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه فوق ریزبینی اووسیت و پرده شفاف فولیکول های تخمدانی موش صحرایی متعاقب ایجاد دیابت تجربی و درمان با متفورمین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه فوق ریزبینی اووسیت و پرده شفاف فولیکول های تخمدانی موش صحرایی متعاقب ایجاد دیابت تجربی و درمان با متفورمین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه فوق ریزبینی اووسیت و پرده شفاف فولیکول های تخمدانی موش صحرایی متعاقب ایجاد دیابت تجربی و درمان با متفورمین :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: دیابت یک اختلال متابولیکی است که بر تمام بدن از جمله دستگاه تناسلی ماده تاثیر می گذارد و از عوامل موثر در ناباروری می باشد. متفورمین از داروهای رایج کنترل قندخون بیماران دیابتی است. هدف این مطالعه بررسی تغییرات فوق ریزبینی فولیکول های تخمدانی رت های دیابتی و سنجش میزان اثربخشی داروی متفورمین در این زمینه بود.روش بررسی: تعداد ۳۶ سر رت ماده بالغ نژاد Sprague-Dawley (170-210 گرم) در سه گروه (کنترل، دیابتی و دیابتی درمان شده با متفورمین) مطالعه شدند. در گروههای دوم و سوم، رت ها با تزریق ۴۵mg/kg استرپتوزوتوسین دیابتی و در گروه سوم با ۱۰۰mg/kg/day متفورمین منوهیدروکلراید تیمار شدند. در پایان دوره آزمایش، رت ها تشریح و تخمدان راست آن ها پس از طی مراحل آماده سازی، با میکروسکوپ الکترونی عبوری (TEM) مطالعه گردیدند.یافته ها: نسبت به گروه کنترل، کاهش در ضخامت پرده شفاف و کاهش در میانگین تعداد میکروویلی های درون واحد سطح آن، در گروه دیابتی معنی دار (به ترتیب P<0.01 و P<0.001) و در گروه دیابتی درمان شده با متفورمین به ترتیب معنی دار (P<0.05) و غیرمعنی دار بود. اندامک های سیتوپلاسم اووسیت در گروه دیابتی درمان شده با متفورمین نسبت به گروه دیابتی به تعداد بیشتر و با اشکال طبیعی و یا نزدیک به طبیعی ملاحظه شد. کاهش تعداد و بالونی شدن کریستاهای میتوکندری ها از بارزترین تغییرات در گروه دیابتی بودند.نتیجه گیری: دیابت باعث کاهش در ضخامت پرده شفاف و تعداد میکروویلی های درون آن، کاهش تعداد اندامک های اووسیت و تغییر ساختاری آن ها می گردد. در بیماران دیابتی درمان با متفورمین شرایط بهتر در موارد فوق را فراهم می کند.

کلید واژه: دیابت، تخمدان، پرده شفاف، اووسیت، متفورمین، رت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.