بررسی اثر آللوپاتیک ۶۸ ژنوتیپ گندم (Triticum aestivum) بر جوانه زنی و رشد اولیه علف های هرز یولاف وحشی (Avena fatua) و جوی وحشی (Hordeum spontaneum)


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر آللوپاتیک ۶۸ ژنوتیپ گندم (Triticum aestivum) بر جوانه زنی و رشد اولیه علف های هرز یولاف وحشی (Avena fatua) و جوی وحشی (Hordeum spontaneum) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر آللوپاتیک ۶۸ ژنوتیپ گندم (Triticum aestivum) بر جوانه زنی و رشد اولیه علف های هرز یولاف وحشی (Avena fatua) و جوی وحشی (Hordeum spontaneum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر آللوپاتیک ۶۸ ژنوتیپ گندم (Triticum aestivum) بر جوانه زنی و رشد اولیه علف های هرز یولاف وحشی (Avena fatua) و جوی وحشی (Hordeum spontaneum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر آللوپاتیک ۶۸ ژنوتیپ گندم (Triticum aestivum) بر جوانه زنی و رشد اولیه علف های هرز یولاف وحشی (Avena fatua) و جوی وحشی (Hordeum spontaneum) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۲۴

وجود پتانسیل آللوپاتیک در گندم در مطالعات متعدد به اثبات رسیده است. همچنین مشخص شده است که بین ارقام مختلف تنوع ژنتیکی زیادی از نظر این خاصیت وجود دارد. به منظور شناسایی و جداسازی ارقام با پتانسیل آللوپاتیک بالا، ۷۰ ژنوتیپ گندم برای بررسی بازدارندگی در برابر برخی علف های هرز مطالعه شدند. ژنوتیپ های گندم پس از کشت در گلدان در مرحله گیاهچه ای خشک شده و عصاره آبی برگ، ساقه و ریشه آن ها به تفکیک و در چهار غلظت صفر (شاهد)، ۲۵، ۵۰ و ۱۰۰ درصد تهیه و بر بذر علف های هرز یولاف وحشی و جو وحشی (جودره) اثر داده شد. در علف های هرز مذکور صفات درصد جوانه زنی، طول ریشه چه، ساقه چه و وزن تر ریشه چه و ساقه چه اندازه گیری شد. نتایج نشان داده که ارقام مختلف، تفاوت قابل توجهی از نظر میزان بازدارندگی دارند. همچنین بازدارندگی برای عصاره بافت های مختلف، متفاوت بود، بطوریکه بیشترین بازدارندگی مربوط به عصاره برگ و ساقه بود. در مورد هر دو علف هرز بیشترین بازدارندگی مربوط به ارقام رسول، مهدوی، نوید، کرج ۱، عدل ۱، گاسپارد، گاسکوژن، اروند، بیات و آزادی بود. در مجموع نتایج نشان داد که برخی از ژنوتیپ های گندم پتانسیل بازدارندگی بیشتری در برابر علف های هرز دارند که می توان از این خاصیت در مدیریت علف های هرز گندم استفاده شود. همچنین نتایج نشان داد که خاصیت بازدارندگی گندم در برابر علف های هرز مختلف بصورت انتخابی عمل می کند.

کلید واژه: آللوپاتی، جوانه زنی، رشد گیاهچه، عصاره آبی، مدیریت علف هرز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.