تعیین بقای مبتلایان به سرطان معده پس از جراحی و عوامل مؤثر بر آن با استفاده از مدل های کاکس و مخاطرات جمعی لین-یانگ


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین بقای مبتلایان به سرطان معده پس از جراحی و عوامل مؤثر بر آن با استفاده از مدل های کاکس و مخاطرات جمعی لین-یانگ دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین بقای مبتلایان به سرطان معده پس از جراحی و عوامل مؤثر بر آن با استفاده از مدل های کاکس و مخاطرات جمعی لین-یانگ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین بقای مبتلایان به سرطان معده پس از جراحی و عوامل مؤثر بر آن با استفاده از مدل های کاکس و مخاطرات جمعی لین-یانگ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین بقای مبتلایان به سرطان معده پس از جراحی و عوامل مؤثر بر آن با استفاده از مدل های کاکس و مخاطرات جمعی لین-یانگ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی اراک (ره‌ آورد دانش)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: سرطان معده یکی از بیماری های شایع و کشنده در سراسر جهان است. این مطالعه با هدف تعیین بقای پنج ساله بیماران مبتلا به سرطان معده جراحی شده در بیمارستان طالقانی تهران و بررسی برخی عوامل مؤثر بر آن طراحی و اجرا شده است.مواد و روش ها: در این مطالعه همگروهی تاریخی، تعداد ۲۱۳ بیمار مبتلا به سرطان معده که طی سال های ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۷ در بیمارستان طالقانی تهران تحت عمل جراحی قرار گرفتند وارد مطالعه شدند. برای تحلیل داده ها از روش کاپلان-مایر، آزمون لگاریتم رتبه ای، مدل مخاطرات متناسب کاکس و مدل مخاطرات جمعی لین-یانگ استفاده گردید.یافته ها: میزان بقای پنج ساله بیماران مورد بررسی ۱۴.۶ درصد و میانه طول عمر در این بررسی ۲۹.۶ ماه به دست آمد. متغیرهای سن هنگام تشخیص و اندازه تومور در هر دو مدل کاکس و لین-یانگ اثر معنی داری بر بقای بیماران داشتند (P<0.05). مرحله پاتولوژی بر اساس مدل لین-یانگ اثر معنی داری بر بقای بیماران داشت (p=0.043)، در صورتی که تحت مدل کاکس معنی دار نبود (p=0.069). سایر عوامل اثر معنی داری بر بقای بیماران نداشتند (p>0.05).نتیجه گیری: چون هر یک از مدل های کاکس و لین-یانگ، جنبه های متفاوتی از رابطه بین عوامل خطر و متغیر پاسخ را بررسی می کنند، مطلوب است که از هر دو مدل نه به عنوان یک روش جایگزین بلکه به عنوان روش تکمیلی جهت دریافت درک دقیق و کامل تری از داده ها استفاده شود. این مطالعه نشان داد که تشخیص سرطان معده در سنین پایین تر و مراحل اولیه بیماری، منجر به کاهش خطر مرگ و افزایش قابل توجهی در میزان بقای بیماران می گردد.

کلید واژه: مدل مخاطرات متناسب کاکس، سرطان معده، مدل مخاطرات جمعی لین-یانگ، بقا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.