عنوان فارسی: نقد و بررسی سبک های «مدیریت تعارض» و شرایط استفاده از آن بر اساس سوره «یوسف» (عنوان عربی: نقد و دراسه أسالیب التعارض (التضاد) الغیر الوظیفی أو العشوائی و شروط إعمالها من وحی سوره «یوسف»)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عنوان فارسی: نقد و بررسی سبک های «مدیریت تعارض» و شرایط استفاده از آن بر اساس سوره «یوسف» (عنوان عربی: نقد و دراسه أسالیب التعارض (التضاد) الغیر الوظیفی أو العشوائی و شروط إعمالها من وحی سوره «یوسف») دارای ۳۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عنوان فارسی: نقد و بررسی سبک های «مدیریت تعارض» و شرایط استفاده از آن بر اساس سوره «یوسف» (عنوان عربی: نقد و دراسه أسالیب التعارض (التضاد) الغیر الوظیفی أو العشوائی و شروط إعمالها من وحی سوره «یوسف»)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عنوان فارسی: نقد و بررسی سبک های «مدیریت تعارض» و شرایط استفاده از آن بر اساس سوره «یوسف» (عنوان عربی: نقد و دراسه أسالیب التعارض (التضاد) الغیر الوظیفی أو العشوائی و شروط إعمالها من وحی سوره «یوسف»)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عنوان فارسی: نقد و بررسی سبک های «مدیریت تعارض» و شرایط استفاده از آن بر اساس سوره «یوسف» (عنوان عربی: نقد و دراسه أسالیب التعارض (التضاد) الغیر الوظیفی أو العشوائی و شروط إعمالها من وحی سوره «یوسف») :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : کتاب قیم

تعداد صفحات :۳۶

چکیده فارسی:«مدیریت تعارض»، یکی از مباحث مهم مدیریت رفتار سازمانی است. تعارض، به هر نوع اختلاف و برخوردی که بین افراد یا گروه ها رخ دهد، اطلاق می شود. تعارض اگر کنترل شده و در حد متوسط باشد عمدتا برای حیات گروه و سازمان لازم است، چون می تواند خلاقیت و نوآوری را در افراد و گروه ها برانگیزاند و وسیله ای برای طرح مسائل و کاهش تنش ها و محیطی برای خود ارزیابی و تحول باشد. اما تعارض های آشکار و شدید و کنترل نشده، موجب ناخشنودی و خدشه دار شدن روابط بین افراد می گردد و سرانجام به تخریب گروه منجر می شود. مدیریت تعارض، نگه داشتن تعارض در سطح مطلوب است. اگر تعارض از سطح متوسط پایین تر باشد، مدیر باید آن را تحریک کند و موجبات افزایش آن را فراهم کند، ولی اگر تعارض بالاتر از سطح متوسط باشد، بر مدیر لازم است درصدد کاهش آن برآید.با بررسی راهکارهای ارائه شده برای مدیریت تعارض های غیر کارکردی، این نتیجه به دست می آید که همه این راهکارها، ذیل پنج سبک مدیریت تعارض که در کتب صاحب نظران، ذکر شده قابل دسته بندی است. این سبک ها عبارت است از: رقابت، ایثار، اجتناب، مصالحه و همکاری. در واقع می توان گفت از دیدگاه عقلی، در برخورد با هر نوع تعارض غیر کارکردی، نمی توان غیر از این پنج سبک، راه ششمی را تصور کرد و هر راهی ذیل یکی از این پنج راه حل، قابل دسته بندی است.در قرآن کریم درباره مبحث تعارض، مطالب ارزشمندی وجود دارد. یکی از سوره های قرآن که این بحث به اشکال گوناگون در آن مطرح شده، سوره مبارکه یوسف است. این مقاله بر آن است که با استخراج و بررسی مهمترین این تعارض ها و چگونگی مدیریت آنها توسط دو پیامبر الهی، حضرت یعقوب و حضرت یوسف (علیهما السلام) و همچنین با استفاده از آیات دیگری از قرآن کریم و نیز روایاتی از معصومین (علیهم السلام)، دیدگاه قرآن کریم درباره چگونگی حل تعارض های غیر کارکردی و شرایط و موقعیت های استفاده از روش های پنج گانه برخورد با تعارض را دریابد.

چکیده عربی:تعد إداره و ضبط التعارض (التضاد) من أهم أبحاث إداره السلوک المبرمج والبنیوی و تطلق کلمه التعارض علی أی نوع من الإختلافات التی تحدث بین الأفراد أو الجماعات. فإذا کان التعارض منضبطا و موجها ومبرمجا فإنه غالبا ما یکون ضروریا و لازما لبقاء المجموعه أو المنظمه فمثل هذا التعارض یستطیع أن یولد الإبداع و الإبتکار لدی الأفراد و الجماعات و یسمی بالتعارض الهداف أو الوظیفی. و أما التعارضات الشدیده والغیر المنضبطه فتسمی بالتعارضات العشوائیه أو الغیر الوظیفیه حیث تبعث الکراهیه والتشویه فی الروابط بین الأفراد و تنتهی إلی انحلال الجماعه. إن ضبط و إداره التعارض هی عباره عن حفظ التعارض فی المستوی المطلوب والمتعادل و إذا کان التعارض أقل من الحد المعتدل فیجب علی المدیر أن ینشطه و یمهد لزیادته و إذا کان التعارض أکثر من الحد المعتدل فینبغی علیه أن یسعی إلی تقلیله و تعدیله.ولکی نقوم بحل وإداره هذا النوع من التعارض یجب أن نسلک خمسه طرق أو نتبع خمسه أسالیب وردت فی کتب المتخصصین فی هذا الموضوع و هی المنافسه والإیثار (اللین) والتجنب والمساومه و التعاون. و لقد جاء موضوع التعارض فی القرآن الکریم و خصوصا فی سوره یوسف بصور و أشکال مختلفه قدمت لنا معارف قیمه فی هذا الشأن. و قد قمنا بدراسه أهم هذه التعارضات و کیفیه إدارتها بواسطه اثنین من الأنبیاء الإلهیین وهما النبی یوسف والنبی یعقوب (علیهما السلام) حسب ما جاء فی سوره یوسف و فی آیات أخری من القرآن الکریم والأحادیث الشریفه المرویه من المعصومین (علیهم السلام)، حیث بینا وجهه نظر القرآن فی کیفیه حل التعارضات العشوائیه أو الغیر الوظیفیه و شروط و محال الاستفاده من الأسالیب الخمسه لإدارتها و ضبطها.

کلید واژه: کلیدواژه فارسی: قرآن، مدیریت تعارض، تعارض غیرکارکردی، حضرت یوسف (ع) (کلیدواژه عربی: القرآن الکریم، إداره التعارض الغیر الوظیفی، یوسف (علیه السلام))

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.