بررسی اثر کاربرد مقادیر مختلف سوپرجاذب تحت رژیم های آبیاری متفاوت بر رشد و تحمل کم آبی در کشت دوم بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla)


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر کاربرد مقادیر مختلف سوپرجاذب تحت رژیم های آبیاری متفاوت بر رشد و تحمل کم آبی در کشت دوم بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر کاربرد مقادیر مختلف سوپرجاذب تحت رژیم های آبیاری متفاوت بر رشد و تحمل کم آبی در کشت دوم بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر کاربرد مقادیر مختلف سوپرجاذب تحت رژیم های آبیاری متفاوت بر رشد و تحمل کم آبی در کشت دوم بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر کاربرد مقادیر مختلف سوپرجاذب تحت رژیم های آبیاری متفاوت بر رشد و تحمل کم آبی در کشت دوم بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۲۰

برای بررسی اثر تنش کمبود آب روی عملکرد، اجزای عملکرد، میزان کلروفیل و تنظیم کننده های اسمزی در بابونه آلمانی و تاثیر کاربرد پلیمرهای سوپرجاذب در کاهش اثرات خشکی، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوک های کامل تصادفی و در سه تکرار در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیه در سال ۱۳۸۷ اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل تنش کمبود آب (آبیاری پس از ۵۰، ۱۰۰، ۱۵۰ و ۲۰۰ میلی متر تبخیر از تشتک تبخیر کلاس (A و مقادیر پلیمر سوپرجاذب (۰، ۶۰، ۱۲۰، ۱۸۰، ۲۴۰ و ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار) بود. تجزیه واریانس داده ها اثر آبیاری را روی عملکرد کاپیتول، تعداد کاپیتول در بوته، قطر کاپیتول و ارتفاع نهنج معنی دار و روی وزن هر کاپیتول و میزان قندهای محلول غیرمعنی دار نشان داد. در حالیکه اثر پلیمر سوپرجاذب روی عملکرد کاپیتول، تعداد کاپیتول، قطر کاپیتول، ارتفاع نهنج، وزن هر کاپیتول و میزان کل کربوهیدرات های محلول غیرمعنی دار شد. اثر متقابل آبیاری و پلیمر سوپرجاذب روی عملکرد بیوماس کل، میزان کلروفیل b ,a، کلروفیل کل و پرولین معنی دار شد. بیشترین و کمترین عملکرد کاپیتول (۱۱۶.۸۳ و ۷۵.۹۸ کیلوگرم در هکتار)، قطر کاپیتول (۰.۵۴۴ و ۰.۴۹۷ سانتی متر) و ارتفاع نهنج (۰.۶۷۶ و ۰.۵۶۸ سانتی متر) به ترتیب از تیمارهای آبیاری پس از ۵۰ و ۲۰۰ میلی متر تبخیر به دست آمدند، ولی بیشترین و کمترین تعداد کاپیتول هر بوته (۱۹۹.۲۲ و ۹۱.۲۲ عدد) به ترتیب از تیمارهای آبیاری پس از ۱۰۰ و ۱۵۰ میلی متر تبخیر به دست آمد. بالاترین عملکرد بیوماس کل (۱۲۱۵.۵۵ کیلوگرم در هکتار) از تیمار آبیاری پس از ۵۰ میلی متر تبخیر از تشتک و بدون کاربرد پلیمر سوپرجاذب و کمترین مقدار آن (۱۶۴.۴۴ کیلوگرم در هکتار) از تیمار آبیاری پس از ۲۰۰ میلی متر تبخیر و کاربرد ۱۲۰ کیلوگرم در هکتار پلیمر به دست آمد. در این بررسی در اثر تنش خشکی میزان کلروفیل a و b از تیمار آبیاری پس از ۱۰۰ میلی متر تبخیر از تشتک تخیر به بعد کاهش یافت. بیشترین تجمع پرولین برگ (۴.۰۰۱ میلی گرم در گرم) در تیمار آبیاری پس از ۲۰۰ میلی متر تبخیر از تشتک تبخیر و کاربرد ۱۲۰کیلوگرم پلیمر در هکتار و کمترین تجمع پرولین (۰.۷۴۸ میلی گرم در گرم) در تیمار آبیاری پس از ۱۰۰میلی متر تبخیر از تشتک تبخیر و کاربرد ۳۰۰ کیلوگرم در هکتار پلیمر مشاهده شد. به طور کلی، تحمل خشکی در بابونه آلمانی از طریق تنظیم اسمزی پرولین بوده و کاربرد سوپرجاذب کاهش عملکرد بیوماس در شرایط کمبود آب را اصلاح کرده است.

کلید واژه: آبیاری، بابونه، پرولین، سوپرجاذب، کربوهیدرات های محلول، عملکرد کاپیتول

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.