عوامل موثر بر انتخاب رشته دانشجویان مدارک پزشکی و فناوری اطلاعات سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سال ۱۳۸۹


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عوامل موثر بر انتخاب رشته دانشجویان مدارک پزشکی و فناوری اطلاعات سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سال ۱۳۸۹ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عوامل موثر بر انتخاب رشته دانشجویان مدارک پزشکی و فناوری اطلاعات سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سال ۱۳۸۹  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عوامل موثر بر انتخاب رشته دانشجویان مدارک پزشکی و فناوری اطلاعات سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سال ۱۳۸۹،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عوامل موثر بر انتخاب رشته دانشجویان مدارک پزشکی و فناوری اطلاعات سلامت در دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سال ۱۳۸۹ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله ایرانی آموزش در علوم پزشکی

تعداد صفحات :۹

مقدمه: از دیدگاه مدیران آموزش عالی شیوه انتخاب رشته می ‌تواند عامل انگیزشی مهمی برای ادامه تحصیل باشد. با حذف مقطع کاردانی رشته مدارک پزشکی، رشته فناوری اطلاعات سلامت به ‌عنوان رشته ای تخصصی در حوزه بهداشت و درمان معرفی شد. هدف این مطالعه تعیین عوامل موثر بر انتخاب رشته در دانشجویان رشته مدارک پزشکی و فناوری اطلاعات سلامت در سال ۱۳۸۹ بود.روش‌ ها: در این پژوهش توصیفی – مقطعی، جامعه مورد مطالعه دانشجویان رشته ‌های مدارک پزشکی و فناوری اطلاعات سلامت مشغول به تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی مازندران هستند. مطالعه به صورت سرشماری و با شرکت داوطلبانه ۵۰ دانشجوی در حال تحصیل (۱۲ نفر دانشجوی فناوری اطلاعات سلامت جدیدالورود و ۳۸ نفر دانشجوی مدارک پزشکی ورودی سال ‌های قبل که با نام مدارک پزشکی جذب می‌ شدند) انجام شد. داده ‌ها با استفاده از پرسشنامه‌ ای محقق ‌ساخته گردآوری و با آزمون کای دو مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.نتایج: دانشجویان هر دو رشته هنگام انتخاب رشته آگاهی کمی نسبت به رشته خود داشته ‌اند، به طوری که تنها ۲۵ درصد (۳ نفر) دانشجویان فناوری اطلاعات سلامت و ۱۵.۸ درصد (۶ نفر) دانشجویان مدارک پزشکی رشته خود را بر اساس آگاهی از آن انتخاب کرده بودند. نقش والدین در انتخاب رشته دانشجویان فناوری اطلاعات سلامت ۵۰ درصد (۶ نفر) و در رشته مدارک پزشکی ۱۸.۴ درصد (۷ نفر) بود. عامل شهر محل سکونت در ۱۵.۸ درصد (۶ نفر) از دانشجویان مدارک پزشکی و ۵۳.۸ درصد (۷ نفر) از دانشجویان فناوری اطلاعات سلامت بر نحوه انتخاب رشته، تاثیر داشت. آزمون کای دو (c2) در مورد آگاهی از رشته در بین دانشجویان مدارک پزشکی و فناوری اطلاعات سلامت با (p=0.004) معنادار بود.نتیجه ‌گیری: دانشجویان رشته ‌های مدارک پزشکی و فناوری اطلاعات سلامت آگاهی چندانی در زمان انتخاب رشته تحصیلی خود از محتوای رشته نداشتند و والدین آنان تاثیر زیادی در انتخاب رشته فرزندان خود داشته ‌اند. لذا پیشنهاد می ‌شود اگر برای آموزش و آگاهی افراد جامعه نسبت به رشته‌ های دانشگاهی اقدامی صورت می ‌گیرد والدین نیز در این آموزش ‌ها مشارکت داده شوند.

کلید واژه: انتخاب رشته، مدارک پزشکی، فناوری اطلاعات سلامت، دانشجو

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.