ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی، رنگ و اثرات ضد باکتریایی فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی علیه لیستریا منوسیتوژنز


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی، رنگ و اثرات ضد باکتریایی فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی علیه لیستریا منوسیتوژنز دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی، رنگ و اثرات ضد باکتریایی فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی علیه لیستریا منوسیتوژنز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی، رنگ و اثرات ضد باکتریایی فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی علیه لیستریا منوسیتوژنز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی خصوصیات آنتی اکسیدانی، رنگ و اثرات ضد باکتریایی فیلم خوراکی کیتوزان حاوی اسانس آویشن شیرازی علیه لیستریا منوسیتوژنز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : ارمغان دانش

تعداد صفحات :۱۷

مقدمه و هدف: فیلم حاوی مواد ضد میکروبی، از انواع بسته بندی فعال بوده که به منظور کنترل فساد میکروبی در مواد غذایی استفاده می گردد. هدف از این تحقیق، بررسی اثرات اسانس آویشن شیرازی برروی ویژگی های ضد میکروبی، آنتی اکسیدانی و رنگ فیلم خوراکی کیتوزان بود.مواد و روش ها: این مطالعه تجربی طی سال های ۱۳۸۸-۱۳۸۹ در دانشگاه ارومیه انجام شد. در این مطالعه ترکیبات شیمیایی اسانس با روش کروماتوگرافی گازی متصل به طیف سنج جرمی شناسایی گردید. فیلم کیتوزان حاوی اسانس در غلظت های ۰، ۰.۵، ۱ و ۲ درصد، با روش کاستینگ تهیه گردید. در فیلم، میزان فنل کل، خصوصیات آنتی اکسیدانی، رنگ و اثرات ضد میکروبی علیه لیستریا منوسیتوژنز، ارزیابی شدند. داده های جمع آوری شده با استفاده از نرم افزار SPSS و گراف پد و آزمون آماری دانکن تجزیه و تحلیل شدند.یافته ها: بیشترین میزان فنل کل مربوط به فیلم حاوی اسانس ۲ و سپس به ترتیب مربوط به فیلم حاوی ۱، ۰.۵ و ۰ درصد اسانس بود. قدرت آنتی اکسیدانی فیلم کیتوزان با افزودن اسانس افزایش می یابد. این افزایش در اسانس ۱ و ۲ درصد نسبت به گروه کنترل معنی دار بود (P<0.05). مقایسه نتایج شاخص شفافیت، نشان از عدم تغییر معنی دار شفافیت فیلم کیتوزان خالی در اثر اضافه کردن اسانس داشت. در حالی که افزودن اسانس به طور معنی داری باعث کاهش شاخص زردی فیلم ها گردید. نتایج نشان داد که فیلم های حاوی اسانس، موجب افزایش معنی دار در ویژگی ضد لیستریایی فیلم کیتوزان گردید.نتیجه گیری: این مطالعه نشان داد که می توان بسته و فیلم فعال کیتوزان، با استفاده از اسانس آویشن شیرازی تهیه نمود. افزودن اسانس، موجب بهبود خصوصیات عملکردی و ضد باکتریایی فیلم می گردد.

کلید واژه: فیلم کیتوزان، اسانس آویشن، ضد میکروبی، آنتی اکسیدان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.