بررسی پلی ‌مورفیسم ژنوم میتوکندریایی ماهی سوکلا Rachycentron canadum در آبهای شمالی خلیج فارس و دریای عمان


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی پلی ‌مورفیسم ژنوم میتوکندریایی ماهی سوکلا Rachycentron canadum در آبهای شمالی خلیج فارس و دریای عمان دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی پلی ‌مورفیسم ژنوم میتوکندریایی ماهی سوکلا Rachycentron canadum در آبهای شمالی خلیج فارس و دریای عمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی پلی ‌مورفیسم ژنوم میتوکندریایی ماهی سوکلا Rachycentron canadum در آبهای شمالی خلیج فارس و دریای عمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی پلی ‌مورفیسم ژنوم میتوکندریایی ماهی سوکلا Rachycentron canadum در آبهای شمالی خلیج فارس و دریای عمان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهنده

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: به دلیل ارزش غذایی ماهی سوکلا و اهمیت آن از نظر رشد سریع در شرایط پرورشی و ارزش تجاری قابل توجه و نیز فقدان پیشینه مطالعاتی کافی، در این پژوهش پلی ‌مورفیسم ژنومی این گونه در آبهای جنوبی کشور در سال ۱۳۸۹ بررسی گردید تا تنوع ژنتیکی و میزان آن در درون و مابین جمعیت های احتمالی مشخص گردد.مواد و روش ها: تحقیق به روش Cross sectional و بر روی ۱۲۰ نمونه ماهی سوکلا انجام گردید که از آبهای چهار منطقه سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و خوزستان به صورت تصادفی جمع ‌آوری شده بودند. برای این منظور، ۲ گرم از بافت باله هر ماهی جدا گردید و درون میکروتیوب‌ های ۲ میلی ‌لیتری حاوی اتانول به آزمایشگاه انتقال یافت. استخراج DNA به روش فنل کلروفرم و بررسی پلی ‌مورفیسم ژنومی با استفاده از روش PCR-RFLP انجام گردید. در این روش، محصول PCR ژن میتوکندریایی سیتوکروم اکسیداز I، با استفاده از ۶ آنزیم برشیRestriction Enzyme) یا (Cutting Enzyme مورد هضم آنزیمی قرار گرفت.یافته ‌ها: در این تحقیق محصول PCR ژن CoI، به طول ۱۰۶۰ جفت باز به دست آمد و ۶ جایگاه پلی ‌مورفیک بررسی گردید، لیکن الگوی الکتروفورز محصولات هضم آنزیمی، در تمام نمونه ‌ها هم‌‌ شکل (مونومورف) بود و پلی ‌مورفیسم (چندشکلی) مشاهده نگردید.نتیجه ‌گیری: به طور کلی عدم تنوع ژنتیکی و یا کاهش قابل توجه آن بین ماهیان، در مناطقی که امکان مهاجرت و جابجایی آنها از منطقه ‌ای به منطقه دیگر (جریان ژنی) وجود دارد، گزارش گردیده است. ماهی سوکلا نیز که ماهی مهاجر است، به دلیل عدم وجود موانع فیزیکی و زیستی می ‌تواند در سراسر خلیج فارس و دریای عمان مهاجرت نماید. بر این اساس، عدم مشاهده پلی ‌مورفیسم در جمعیت ماهی سوکلای آبهای شمالی خلیج فارس و دریای عمان در پژوهش حاضر، ممکن است دور از واقعیت نباشد. بدیهی است استفاده از سایر نواحی ژنی و تعداد نمونه ‌ها و آنزیم‌ های بیشتر می ‌تواند نتایج دقیق ‌تری را نشان دهد.

کلید واژه: ماهی سوکلا، Rachycentron canadum ،PCR-RFLP، پلی‌ مورفیسم ژنتیکی، خلیج فارس، دریای عمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.